1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

awstats Access is denied

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by VagaStorm, Nov 8, 2005.

  1. VagaStorm

    VagaStorm Basic Pleskian

    24
    73%
    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    awstats seem to be working, but when I press full list, I get asked for username and password, and I cant figure out what username or password should work her. The domain user and password dos not seem to work :(
     
  2. sergius

    sergius Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    You should use Check Permissions on Domains list form
     
  3. VagaStorm

    VagaStorm Basic Pleskian

    24
    73%
    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    That, unfortunatly did'nt work. But I do get it on all domains using awstats.
     
  4. Gris@

    Gris@ Guest

    0
     
    You can use Reconfigurator to check NTFS permissions
     
  5. VagaStorm

    VagaStorm Basic Pleskian

    24
    73%
    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    The reconfigurator dos not find anything either, but I think it has to have something to do with cgi setings since evrythin not accessable is in the cgi folder: webstat/AWStats/cgi-bin/awstats.pl?config=domain.no&output=allrobots

    :rolleyes:
     
  6. zubin

    zubin Guest

    0
     
    were you able to resolve this ?
     
  7. buja

    buja Guest

    0
     
    i cant solve this either
     
Loading...