1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Backup stoped runing

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by VagaStorm, Oct 24, 2005.

  1. VagaStorm

    VagaStorm Basic Pleskian

    24
    73%
    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    All of a sudden my backups has stoped running with the error: Key in dictionary "email@domain.com"
     
  2. swarm

    swarm Guest

    0
     
    It's not easy to suppose a reason be so shot problem description. It seems you need post more info to let peaople help you. :)
     
  3. siren@

    siren@ Guest

    0
     
    Check your Server > Mail settings for "Check the passwords for mailboxes in the dictionary" and uncheck it.
     
  4. VagaStorm

    VagaStorm Basic Pleskian

    24
    73%
    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    That option is already uncheked :(

    The entier error I get is(I get this by email due to the sceduled backup):

    Backup error.
    Item has already been added. Key in dictionary: "********@*******.**" Key being added: "********@*******.**"

    I use mailenable pro, and my plesk version is 7.5.4

    Alternatly, are there any otther backup programs that would work? Personaly I'd like to get this functionality directly into plesk both on windows and linux :p
     
  5. VagaStorm

    VagaStorm Basic Pleskian

    24
    73%
    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    It seems to me that the prosses dies during a Resolving Links phase of the backup prosess. It dos not matter if I have marked or not anny of the plesk operation boxes either)
     
  6. ha77ab

    ha77ab Guest

    0
     
    did you have any fix for this? I have the same problem, and can not get backups for days
     
  7. bandurao

    bandurao Guest

    0
     
  8. ha77ab

    ha77ab Guest

    0
     
    so what? there's nothing related to this problem on the sites you give, can you please make it clear?
     
  9. Toepes

    Toepes Guest

    0
     
    I have got a similar problem. Although that one is caused by Mysql.

    Sometimes when making an backup Mysql will hang up.

    You shouls look at the list of running programms. I allways notice that at that time IUSR_username from several sites with an Mysql database show up. (These are websites accessed from the internet)

    So maybe it is a mysql problem
     
  10. John41

    John41 Guest

    0
     
    I have the same problem :(

    DumpsList::init() failed: Backup files repository does not exist.
    ---------------------- Debug Info -------------------------------
    0: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\htdocs\domains\backup\dumps_list.php:240 psaerror(string "DumpsList::init() failed: Backup files repository does not exist.")
     
  11. VagaStorm

    VagaStorm Basic Pleskian

    24
    73%
    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    I had to have plesk go in and fix the problem. That being said, I'm WERY displeased with the backup functionality in plesk, and I'm looking into other solutions. Dos any one has any suggestions?
     
  12. ha77ab

    ha77ab Guest

    0
     
    Your problem seems to be different then ours, try to manually create that domains directory in BACKUP dir. That may help

    Key in dictionary "email@domain.com", here is how I solved it.. I deleted all the email entries that backup was complaining about .

    Some did not exist though, I had to create them first, then remove. You may have to open Mail Enable MMC and manually add and/or remove mailboxes if a problem exists.
     
Loading...