1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Cold Fusion

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by webteamHQ, Sep 27, 2005.

  1. webteamHQ

    webteamHQ Guest

    0
     
    I have been trying to get coldfusion working and enabled for one of the server domain accounts on 7.5 version

    but I am having trouble...

    the path /opt/coldfusion will not work in initialization,

    the service won't start it indicates that the configuration is incorrect, or ther license has not been entered,

    and I am unable to enable it for the account requiring it. I understand from my hsp it should be working,

    assuming this is correct, is there something I am doing wrong ? are there any docs you can refer to for more information, those I have seen so far have been vague.

    Thanks in Advance
     
  2. webteamHQ

    webteamHQ Guest

    0
     
    More Information

    Well I have followed other instructions given, and seemingly to no avail. Here is the state of things.

    In attempting the install through plesk cp gui a directory structure was in fact made for coldfusion...

    /opt/coldfusion
    /opt/coldfusion/runtime
    /opt/coldfusion/runtime/lib
    /opt/coldfusion/runtime/lib/wsconfig
    /opt/coldfusion/runtime/lib/wsconfig/psa
    /opt/coldfusion/runtime/lib/wsconfig/psa/mod_jrun20.so
    /opt/coldfusion/lib
    /opt/coldfusion/lib/wsconfig
    /opt/coldfusion/lib/wsconfig/psa
    /opt/coldfusion/lib/wsconfig/psa/mod_jrun20.so

    In doing a "coldfusion" search these were the only other instances I found.

    /usr/local/psa/admin/htdocs/server/config/coldfusion.php
    /usr/local/psa/admin/htdocs/locales/en-US/help/coldfusion.html
    /usr/local/psa/admin/plib/templates/coldfusion_conf.tpl

    when I go via cp gui to Server > License Management it says...

    Ability to use ColdFusion On

    Server > ColdFusion Settings offers the following...

    ColdFusion installation path * txt box

    when I put the path /opt/coldfusion or /opt/coldfusion/ I get a box pop that says:

    Unable to initialize CF Module: Can't manage CF Module: unzip failed see httpsd error log for details

    which say:

    [root@ logs]# vi httpsd_error_log
    [Mon Sep 26 22:11:13 2005] [notice] Apache/1.3.33 (Unix) mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7a PHP/4.3.10 configured -- resuming normal operations
    [Mon Sep 26 22:11:13 2005] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
    I/O warning : failed to load external entity "/opt/coldfusion/runtime/servers/default/SERVER-INF/jrun.xml"
    Config not parsed successfully.

    System error 2: No such file or directory
    [Tue Sep 27 18:25:53 2005] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    Processing config directory: /usr/local/psa/admin/conf/httpsd.*.include
    [Tue Sep 27 18:32:56 2005] [notice] Apache/1.3.33 (Unix) mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7a PHP/4.3.10 configured -- resuming normal operations
    [Tue Sep 27 18:32:56 2005] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
    [Tue Sep 27 21:09:49 2005] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    Processing config directory: /usr/local/psa/admin/conf/httpsd.*.include
    [Tue Sep 27 21:16:36 2005] [notice] Apache/1.3.33 (Unix) mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7e PHP/5.0.4 configured -- resuming normal operations
    [Tue Sep 27 21:16:36 2005] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
    unzip failed; see httpsd error log for details
    unzip failed; see httpsd error log for details
    unzip failed; see httpsd error log for details
    unzip failed; see httpsd error log for details
    unzip failed; see httpsd error log for details

    Looking at cp gui Server > Service Management Coldfusion is greyed out and says the service won't start, because it isn't present, licensed or configured properly.

    Consequently, I still can't enable the service for a domain on this server that needs it.

    I keep asking our hsp who keeps insisting that it is installed They said...

    Dear Sir,

    You have license for support coldfusion only. You should install coldfusion yourself.

    -------------------------------------------------------
    rpm -qa | grep -i coldfusion
    [root@]# grep -i coldfusion /etc/psa/psa.key Ability to use ColdFusion: true
    ---------------------------------------------------------

    I am not a total newb, but I am way lost now. It still seems to me it isn't installed

    aren't there clear instructions anywhere ?

    HELP !!

    and Thanks in Advance
     
  3. webteamHQ

    webteamHQ Guest

    0
     
    Coldfusion not installed

    in Server> componants it says:

    coldfusion Component was not installed

    How do I install the coldfusion applications
     
Loading...