1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

creating domain / subdomain

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by cyrus1u1, Jan 12, 2006.

  1. cyrus1u1

    cyrus1u1 Guest

    0
     
    why is my plesk not reloading apache by itself? everytime i create a new domain or subdomain, even if i wait 12h, i have to rcapache2 restart it by myself in shell...

    can anybody help me?
     
  2. cyrus1u1

    cyrus1u1 Guest

    0
     
    can anybody help, please?
     
  3. cyrus1u1

    cyrus1u1 Guest

    0
     
    note: the httpd.conf entries are made.. but it just doesnt take over the changes unless i restart apache by myself.
     
  4. cyrus1u1

    cyrus1u1 Guest

    0
     
  5. iHuman

    iHuman Basic Pleskian

    26
    73%
    Joined:
    Jul 18, 2006
    Messages:
    82
    Likes Received:
    2
    Did you ever find and answer?

    Hi,

    Did you ever find an answer to this problem? I am having the same problem.

    I actually have two different Plesk servers. One of them works fine. Always restarts apache after a new domain is created. This one is hosted on a rhel3 server. The other is through 1and1.com which I think is Fedora.

    The 1and1.com account is the server that is having the problem.

    Were you able to resolve the issue?

    thanks,
    elaine
     
  6. cyrus1u1

    cyrus1u1 Guest

    0
     
    I asked 1and1, they've told me thats a general issue of the current plesk version, with the next release it should be fixed.
     
  7. iHuman

    iHuman Basic Pleskian

    26
    73%
    Joined:
    Jul 18, 2006
    Messages:
    82
    Likes Received:
    2
    It may be a general issue with Plesk and Fedora (which is what I think 1and1 runs) - but not Plesk in general.

    I also am running Plesk on a different machine (RHEL3) and domain creation with apache restart works like a charm.

    Both were the same version plesk (7.5.2)

    In the meantime, on the 1and1 server, I wrote a crontab to take care of the issue for now ...

    thanks,
    elaine
     
  8. cyrus1u1

    cyrus1u1 Guest

    0
     
    on my 1and1 server is suse... and it is not workin.
     
  9. roeschu

    roeschu Guest

    0
     
    got the same problem here on a debian sarge system:

    creating new domains requires a

    websrvmgr -a -v

    (or apache reload)

    as long as there is no reload, default page is showed...
     
Loading...