1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

DNS problems (Plesk 6.5 on Windows 2K3)

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by I-Web, Jul 26, 2004.

  1. I-Web

    I-Web Guest

    0
     
    Hi all,

    I'm setting up my new Plesk 6.5 server and am having problems with DNS.

    I have two DNS servers:

    ns3.eye-webserver.co.uk
    ns4.eye-webserver.co.uk


    I have updated a few test domains to point to these nameservers.

    Plesk uses the IP that NS3 resolves to, which are:

    NS3: 67.20.xxx.10
    NS4: 67.20.xxx.11


    But after domain propogation the domains just die, no ping, nothing :(

    What do I need to do in Plesk to get domains working?

    I have already followed the below, this morning:
    http://www.haverfordwest.net/info/pleskdns.html

    Do I need to configure Windows DNS too?
     
  2. neij

    neij Guest

    0
     
    I have already followed the below, this morning:
    http://www.haverfordwest.net/info/pleskdns.html

    Gulp, since that's my attempt at a guide to doing this, I'd better reply.

    Is it possible that your nameservers are not registered with your domain name registrar?

    Is your server hosted by ServerMatrix? If not, there may be some steps you have to follow (such as asking your host for extra IP addresses).

    Neij
     
  3. I-Web

    I-Web Guest

    0
     
    It seems that Windows DNS was running which was causing the PLESK bind to fail.

    All works now :D
     
Loading...