1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

domain administration in plesk completely down after upgrade to 7.5.2

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by yeploler, Feb 2, 2005.

  1. yeploler

    yeploler Guest

    0
     
    I just updatet to 7.5.2 ...from 7.5.1
    almost everything worked fine before.. but now the plesk admin interface is almost completely down!

    If I log into the interface it seems to work... but when I select to administrate a domain which I pick from the list... the following error occurs...

    same problem occurs when trying to add new clients....
    any idea?

    I'm using suse 9.1....

    bye, yeploler


    ###UPDATE### Workaround...reported to work with suse 9.1 / red hat enterpise linux (3) / fedora core 2 / Red Hat 9

    well... for some systems the following workaround fixed those problems:

    get the hotfixes from ftp://download1.sw-soft.com/Plesk/Plesk7.5

    if the system is not back running after that, try the following:
    if you do not have such a file named usermng ...

    get it at http://www.yep-media.de/usermng/

    You can simply copy it to your system via wget...destination directory should be: /usr/local/psa/admin/sbin/

    wget http://www.yep-media.de/usermng/usermng


    best regards, loler
     
  2. yeploler

    yeploler Guest

    0
     
    ...hotfix

    well... swsoft is working on that problem

     
  3. poke

    poke Guest

    0
     
    I just upgraded via the cp from 7.5.1 to 7.5.2 and now I can't access server. Please help.... When the fix is available please instruct how to fix via ssh...

    thanks
     
  4. Jason Lee

    Jason Lee Guest

    0
     
    Any update on the fix for this yet?
     
  5. poke

    poke Guest

    0
     
    I haven't heard anything else on this....

    I actually have cp access but my domains are down. Apache keeps dying.

    Using services managment i can start apache but it dies about 5 seconds after.

    This box isn't too important to me so I'm not kicking and screaming right now. Please let me know if you guys out there know of any similar issues and I'll let you know if I find a fix...
     
  6. Jason Lee

    Jason Lee Guest

    0
     
    I just have trouble accessing some domains through the control pannel. Mostly the ones with limits especially quotas.

    But on the good side... Plesk is running nice and fast and they seem to have fixed that stupid javascript overlay bug.
     
  7. Porthos

    Porthos Guest

    0
     
    I solved the email POP error after the update from 7.5.1 to 7.5.2 on my Suse 9.1, but now I get this error:
    I cannot access the domain administration anymore. Does anybody know how to solve this problem?
     
  8. Porthos

    Porthos Guest

    0
     
    Does nobody know how to solve this bug?

    If not, how is it possible to remove the 7.5.2 update and go back to 7.5.1, because it is not possible to modify the domains.
     
  9. yeploler

    yeploler Guest

    0
     
  10. Porthos

    Porthos Guest

    0
     
    Thank you! I installed the hotfix "psa-hotfix-7.5.2-suse9.1.build75050204.16.i586.rpm" on my Suse 9.1 system, but I still have the domain administration problem:
    What have you done to solve the problem? btw ... I am still waiting for response from the support ...
     
  11. yeploler

    yeploler Guest

    0
     
    well... the support just copied two files to different locations on my system...and after that I was able to use the control panel..

    they did the following on my SuSE 9.1 system with plesk 7.5.2 installed:
    maybe this can help you...

    bye, loler
     
  12. Jason Lee

    Jason Lee Guest

    0
     
    Did they download anything to the server? because that file doesn't exist in /tmp
     
  13. spek

    spek Guest

    0
     
    Same problem here. /tmp doesn't contain such a file. I've tried to install all hotfixes but it still doesn't work. The wierd thing is that the error only appears on 1 out of 20 domains. I haven't been able to discover a pattern yet.

    I called support about this problem, and they told me there will be a fix for this problem available monday.
     
  14. Jason Lee

    Jason Lee Guest

    0
     
    In my case it seems to only be the domains that had hard quotas set under the hosting setup options. The other domains without hard quotas are fine.
     
  15. yeploler

    yeploler Guest

    0
     
    so... the file seems not to exist in the /temp dir on your systems..

    I can provide that file from my /temp dir... if you wan't to get that file, drop me a line on my mailadress

    click here to mail

    keep in mind that I'm using plesk 7.5.2 on a SuSE 9.1


    best regards, loler
     
  16. spek

    spek Guest

    0
     
  17. yeploler

    yeploler Guest

    0
     
    check your inbox


    please keep us informed if it works or not :)



    best regards, loler
     
  18. spek

    spek Guest

    0
     
    Thanx alot! that worked on Rhel3. I guess this will be the file they put in the next hotfix :)
     
  19. Jason Lee

    Jason Lee Guest

    0
     
    The file worked for me. I'm on Fedora Core 2

    Thanks alot!
     
  20. yeploler

    yeploler Guest

    0
     
Loading...