1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Domain names

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by [GWG]Ryan, Dec 30, 2005.

  1. [GWG]Ryan

    [GWG]Ryan Guest

    0
     
    Hey Everyone,

    I've manged to get Plesk working smoothly, no errors when using some of the features.

    The only problem is now, is that domains I configure to the DNS servers - Plesk claims they don't exist.

    Heres what I've done:

    1) Registered the domain
    2) Configured the domain name servers (To the machine Plesk is on)
    3) Added a new client
    4) Added the domain and hosting

    At first I thought it might be something to do with the domain propagating to the webhosting, but now its been quite a few days and it still goes;

    This is Plesks default page, you are seeing this because:
    *there is now domain configured at this server
    *the hosting is not configured

    Please contact your system administrator (me)

    Plesk is claiming the domain isn't configured, but it is! :(

    Its either something I've done wrong, or Plesk is playing up.. Its a shame because I really like the panel its self.

    Any ideas and recommendations?

    Cheers
    Ryan
     
  2. Pavluha

    Pavluha Guest

    0
     
    Check Plesk -> Domains -> domain -> DNS.
    You should see the A record for problem domain at the minimum.
     
Loading...