1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Emails not being delivered!!!

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by tutt, Jun 22, 2006.

  1. tutt

    tutt Guest

    0
     
    The email system on my Plesk 8.0 (CentOS 4) server seemed to work fine until it went live. No emails seem to get lost in space. Nothing shows up in the spool files at /var/qmail/mailnames/xxx.com/user/Maildir/new, and this is what I see in the mail log when trying to send an email from a remote server:

    Jun 21 02:18:00 dedicated relaylock: /var/qmail/bin/relaylock: mail from 64.191.93.88:44218 (64-191-93-88.hostnoc.net)
    Jun 21 02:18:00 dedicated relaylock: /var/qmail/bin/relaylock: mail from 64.191.93.88:44263 (64-191-93-88.hostnoc.net)
    Jun 21 02:18:00 dedicated relaylock: /var/qmail/bin/relaylock: Unable to connect to the mysql database, relay will work in closed mode & white list will not work
    Jun 21 02:18:00 dedicated relaylock: /var/qmail/bin/relaylock: mail from 64.191.93.88:44236 (64-191-93-88.hostnoc.net)
    Jun 21 02:18:00 dedicated relaylock: /var/qmail/bin/relaylock: mail from 64.191.93.88:44225 (64-191-93-88.hostnoc.net)
    Jun 21 02:18:00 dedicated relaylock: /var/qmail/bin/relaylock: mail from 64.191.93.88:44227 (64-191-93-88.hostnoc.net)
    Jun 21 02:18:01 dedicated relaylock: /var/qmail/bin/relaylock: mail from 64.191.93.88:44259 (64-191-93-88.hostnoc.net)
    Jun 21 02:18:01 dedicated relaylock: /var/qmail/bin/relaylock: Unable to connect to the mysql database, relay will work in closed mode & white list will not work
    Jun 21 02:18:01 dedicated relaylock: /var/qmail/bin/relaylock: mail from 64.191.93.88:44226 (64-191-93-88.hostnoc.net)
     
  2. crnunez

    crnunez Regular Pleskian

    25
    90%
    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Does this trouble only appear with one domain?
     
  3. jhuedder

    jhuedder New Pleskian

    22
    73%
    Joined:
    Sep 23, 2004
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Do you use SPF?
     
  4. tutt

    tutt Guest

    0
     
    Wasn't using SPF and it was not happening on the other domain on the server. I did get it fixed. I removed the listing of the particular domain from some file in /var/qmail/control where the other (working) domain did not appear. This I believe fixed the problem. I do not remember which file it was exactly.
     
Loading...