1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Empty reports?

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by Griffith, May 19, 2005.

  1. Griffith

    Griffith Guest

    0
     
    When I press "Report" on a domain in CP, it doesn't show any on neither Summary Report or Full report, but when I make a custom one, it shows normal. Any ideas what can be wrong?
     
  2. BoXie

    BoXie Guest

    0
     
    I have the same problem on 7.5.3

    Do you have a solution yet?

    Sounds like a bug !
     
  3. Griffith

    Griffith Guest

    0
     
    Nope, haven't found a solution for this.. if anyone have it..please post :)
     
  4. BoXie

    BoXie Guest

    0
     
    Indeed ... but i'm happy it is confirmed by someone else !

    To me it only happens when domain-owners log in. When i log in as an administrator i can see all reports as they should be.
     
  5. BoXie

    BoXie Guest

    0
     
    I had Plesk looked in to this :

    This was their solution / comment:
    -----------------------------------------------

    <Plesk>
    For some reasons notes in mysql psa database in 'report' table
    were messed up. I deleted all notes from 'report' table and now Full &
    Summary reports are avaliable for all domain level users. Please check it up.
     
  6. Griffith

    Griffith Guest

    0
     
    hmm... that worked.. deleted all records in report table...
     
  7. BoXie

    BoXie Guest

    0
     
    Hmm i didn't understand what he meant with 'notes'... i guess records.

    So it seems it's safe to delete all records from that database table.

    :)

    I'm glad i could help you.
     
Loading...