1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Error when removing domain

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by thedust2010, Aug 25, 2008.

  1. thedust2010

    thedust2010 Guest

    0
     
    When I remove a domain I get an error message followed by a success message:

    The domain does delete from Plesk successfully but the error message causes me some concern. We didn't have the issue before upgrading to 8.6. Has anyone else experienced this problem? Is it something to be concerned about?
     
  2. Ragefast

    Ragefast Guest

    0
     
    Seems like after the domain has been sucessfully removed, Plesk fails to reload qmail. Is qmail running in your server? I mean, does it show as running under services in Plesk? And what does '/usr/local/psa/admin/sbin/mailmng -r' output for you (if everything goes right it should go back to prompt, and qmail will have been reload)? Also, its worth a check on /usr/local/psa/var/log/maillog which is Plesk's default mail logging facility, to see if theres any yelling by qmail's part.
     
  3. thedust2010

    thedust2010 Guest

    0
     
    qmail is running just fine and "/usr/local/psa/admin/sbin/mailmng -r" gives no output. Everything appears to be fine but it seemed odd to get that error message. I'll post back to here if the issue crops up again. Thanks for your thoughts.
     
Loading...