1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice

FTP Connection Lost and file transfers at 0.0kb

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by dstanley, Apr 29, 2005.

  1. dstanley

    dstanley Guest

    0
     
    Hi,

    I have a dedicated server running plesk and the latest proftpd version.

    I am running to trouble uploading to any site on my server using ftp from multiple clients and locations.

    I thougth the error might be DNS related so i've started using the Direct IP address.

    What is happening is:
    Transfering a file (can be any size or any extension) and it starts up and stays at 0.0kb/sec and nothing happens.

    Eventually it says connection lost, reconnects and then the same thing happens again.

    This happens randomly, and regularly and i can't see a reason for it.

    I've resintalled the plesk rpm for proftpd and rebooted the server.

    I've also tried numerous configuration combinations.



    Has anyone seen anything like this before or could suggest a fix or a way to identify the problem.

    All help would be greatly appretiated.

    Regards,
    David
     
  2. jamesyeeoc

    jamesyeeoc Guest

    0
     
    Check your log files to see if any additional information regarding the errors can be found. If so, then post that info here.
     
  3. dstanley

    dstanley Guest

    0
     
    Here is an extract from the log file

    Fri Apr 29 15:58:59 2005 0 213.79.32.89 642 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/insert.gif b _ i r prioryweb ftp 0 * c
    Fri Apr 29 15:59:00 2005 0 213.79.32.89 2279 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/perms01.png b _ i r prioryweb ftp 0 * c
    Fri Apr 29 15:59:01 2005 0 213.79.32.89 2636 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/perms02.png b _ i r prioryweb ftp 0 * c
    Fri Apr 29 15:59:02 2005 0 213.79.32.89 4199 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/perms03.png b _ i r prioryweb ftp 0 * c
    Fri Apr 29 16:04:03 2005 300 213.79.32.89 0 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/perms04.png b _ i r prioryweb ftp 0 * i
    Fri Apr 29 16:06:08 2005 300 213.79.32.89 0 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/perms04.png b _ i r prioryweb ftp 0 * i
    Fri Apr 29 16:08:12 2005 300 213.79.32.89 0 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/perms04.png b _ i r prioryweb ftp 0 * i
    Fri Apr 29 16:10:17 2005 300 213.79.32.89 0 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/perms04.png b _ i r prioryweb ftp 0 * i
    Fri Apr 29 16:12:21 2005 300 213.79.32.89 0 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/perms04.png b _ i r prioryweb ftp 0 * i
    Fri Apr 29 16:14:25 2005 300 213.79.32.89 0 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/perms04.png b _ i r prioryweb ftp 0 * i
    Fri Apr 29 16:16:29 2005 300 213.79.32.89 0 /home/httpd/vhosts/priorymotorcycles.ie/httpdocs/modules/Permissions/pnimages/perms04.png b _ i r prioryweb ftp 0 * i


    Looking over it, all files that were uploaded have a 'c' at the end of the line. I can't see any errors anywhere tho..
     
  4. dstanley

    dstanley Guest

    0
     
    It also seems to have happened that as soon as i ran the updater from 7.5.0 to 7.5.2 that ftp has not been working.
     
  5. dstanley

    dstanley Guest

    0
     
    I'm wondering has anyone got any ideas? on how to fix this?
     
Loading...