1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Global ISAPI Filters do not work with Plesk

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by mtwalsh, Jan 7, 2009.

  1. mtwalsh

    mtwalsh Guest

    0
     
    Hi,

    I've noticed an issue with Plesk whereby global level ISAPI filters simply do not work.

    I've tried installing ISAPI Rewrite 3 and also IIS Password at the global level in IIS and neither will function.

    When I add the filters to an individual website in IIS they suddenly spring into life.

    Is there any way to get these ISAPI filters working at a global level?

    I'm certain this is a Plesk issue rather than the fault of the individual ISAPI filters as I have them running at a global level on another server which doesn't have Plesk.

    Thanks for looking.
     
  2. wsani

    wsani Silver Pleskian

    28
    40%
    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    509
    Likes Received:
    0
  3. mtwalsh

    mtwalsh Guest

    0
     
    Many thanks for the reply but I have seen that post before and it doesn't solve my problem.

    It seems strange that ISAPI Rewrite works at the site level and not at the global level.

    I have it set-up and working on another server at the global level but with Plesk 8.2.0 so it might be something isolated to 8.6.
     
  4. mtwalsh

    mtwalsh Guest

    0
     
    Any ideas on this?
     
  5. JTRipper

    JTRipper Regular Pleskian

    27
     
    Joined:
    Mar 22, 2006
    Messages:
    106
    Likes Received:
    3
    Location:
    Italy
    Same exact problem here in plesk 8.6..
    The problem is worse when you have 300+ websites and after loading MAUNALLY the filter
    you have to reconfigure them all with websrvmng --reconfigure-all .... :(
     
  6. mailenable-ben

    mailenable-ben Guest

    0
     
    Make sure your permissions on the filter itself are such that the account/service that is accessing the filter for the web site has enough permissions to execute the ISAPI filter. I have seen before where the permissions were preventing access.
     
Loading...