1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice

HELP! My server vanished after backup!!

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by gavinf, Sep 1, 2005.

  1. gavinf

    gavinf Guest

    0
     
    HELP!!

    I tried to do a backup and the psadump utility shut everything down! How do I get everything back up again? Httpd, everything, all down! Gone!

    Here's what happened:

    [root@sv12 root]# /usr/local/psa/bin/psadump -f /root/psa_backup/backup-01-09-20
    05

    ===============================================================================

    Attempt to connect to MySQL server ... done

    ===============================================================================


    ===============================================================================

    Checking packages installation ... done
    Postgres is not configured (unable to define pg admin login and password).
    Now all the PSA services will be stopped:

    /usr/local/psa/admin/bin/httpsdctl stop: httpd stopped
    Stopping Plesk: [ OK ]
    Stopping named: [ OK ]
    Stopping MySQL: [ OK ]
    Stopping Courier-IMAP server: [ OK ]
    Stopping imap [ OK ]
    Stopping imap-ssl [ OK ]
    Stopping pop3 [ OK ]
    Stopping pop3-ssl [ OK ]

    Stopping PostgreSQL - Red Hat Edition service: [ OK ]
    Stopping httpd: [ OK ]

    ===============================================================================

    Now the MySQL PSA service will be started:
    Starting MySQL: [ OK ]

    ===============================================================================

    Attempt to reconnect to MySQL server ... done

    ===============================================================================

    Postgres is not configured: all postgres databases will not be dumped.

    ===============================================================================

    Making backup to file '/root/psa_backup/backup-01-09-2005'

    Can't call method "isDocumentFragmentNode" without a package or object reference
    at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.0/XML/DOM.pm line 620.
    [root@sv12 root]#

    How do I get everything started again??
     
  2. gavinf

    gavinf Guest

    0
     
    service psa start

    You guys would be hopeless in an emergency! :)

    Could anyone offer any advice as to why the backup failed?
     
Loading...