1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Help with installing

Discussion in 'Legacy Sitebuilder Software' started by seymur, Jul 18, 2005.

  1. seymur

    seymur Guest

    0
     
    Hi,

    I have a problems with instaliing a SiteBuilder 2. After running a rpm package I got:
    =======================
    root@prefix [~/Sitebuilder]# rpm -Uvh * --nodeps --force
    Preparing... ########################## [100%]
    1:Sitebuilder ########################## [100%]
    /etc/init.d/httpd restart: httpd restarted
    mysqld: unrecognized service
    mysqld: unrecognized service

    SiteBuilder was installed successfully. Do not forget to
    make changes to the DNS records of your server so that
    the domain name http://sitebuilder.prefix.server.com
    points to this server.

    SiteBuilder has three entry points:

    http://sitebuilder.prefix.server.com/admin/index.php
    Administrator's entry point

    http://sitebuilder.prefix.server.com/wizard/index.php
    Guest entry point. Place this link on your site and use
    it for advertizing purposes.

    To configure registered users login options,
    please refer to the documentation
    =====================

    prefix.server.com is my server's hostname, but I want to install it to http://sitebuilder.server.com . Can anybody help me?


    Regards
     
Loading...