1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Horde/IMP components don't work properly.

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by JZMatrix, Aug 20, 2006.

  1. JZMatrix

    JZMatrix Guest

    0
     
    Haven't been able to find another post along these lines in this forum.

    Have Plesk 8.0.1 on Debian up and running, mostly fine, except for the webmail portion.

    I can log into IMP fine and am prompted with my inbox, however none of the extra components work (Filters, Calendar, Address Book or Options), they just return back to the Inbox. I tried another thread and completely removed Horde and had Plesk bring it back down, still doesn't work.

    Has any one else experienced this problem, and were you able to fix it (and how)?

    Any advice on this would be appreciated as I can't give me users webmail access that only partially works.
     
  2. JZMatrix

    JZMatrix Guest

    0
     
    Does anybody have Plesk 8.0.1 running on Debian and Horde is fully functional? If so, could you let me know what Horde version(s) you are running and if you had to do anything special to get the sub-components working.

    Thank you,
    Jason
     
Loading...