1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Horde Webmail problem

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by vistaweb2008, Feb 23, 2008.

  1. vistaweb2008

    vistaweb2008 Guest

    0
     
    Hi,

    I have a Windows 2003 server with SP2 (including all hot fixes at this moment) and Plesk 8.2.0 build 070705.17 installed. Now i have a problem with the Webmail.

    At first i got a fatal error: DB Error: no database selected
    I resolved this problem with following http://kb.swsoft.com/en/1356

    Now i am able to login Horde, but all emails look like this:

    Unknown Date Invalid Address [No Subject] 5 KB
    2 Unknown Date Invalid Address [No Subject] 24 KB
    3 Unknown Date Invalid Address [No Subject] 26 KB
    4 Unknown Date Invalid Address [No Subject] 43 KB
    5 Unknown Date Invalid Address [No Subject] 6 KB
    6 Unknown Date Invalid Address [No Subject] 12 KB
    7 Unknown Date Invalid Address [No Subject] 7 KB
    8 Unknown Date Invalid Address [No Subject] 10 KB

    But when i download the email with a POP3 client, like Outlook, i can see the email correct.

    I already tried reinstalling Webmail and PHP (both 4 and 5) but with no result.

    Can someone help please?

    Best Regards,
    Dave van den Berge
     
  2. vistaweb2008

    vistaweb2008 Guest

    0
     
    Still not resolved... Does anyone know this problem?

    Gr.
    Dave
     
  3. vistaweb2008

    vistaweb2008 Guest

    0
     
    I found the solution!

    I had to change the environment variables TEMP and TMP (from Windows 2003) into:
    C:\WINDOWS\TEMP

    Somehow Plesk changed it into %USERPROFILE%\Local Settings\Temp

    Gr,
    Dave
     
Loading...