1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

http does'nt start anymore and Plesk removing domain problems

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by DuFFBeeR, Sep 29, 2006.

  1. DuFFBeeR

    DuFFBeeR Guest

    0
     
    Few hours ago I've added a new domain on my Plesk, after adding this domain, httpd has stopped. I tried to start it with /etc/init.d/httpd start ... everything seems to be OK but no process still alive in process list. Then I took a look at /var/log/httpd/error_log and that's what I've got:

    [Fri Sep 29 21:34:09 2006] [notice] LDAP: Built with OpenLDAP LDAP SDK
    [Fri Sep 29 21:34:09 2006] [notice] LDAP: SSL support unavailable
    [Fri Sep 29 21:34:09 2006] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
    [Fri Sep 29 21:34:10 2006] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `plesk' does NOT match server name!?
    [Fri Sep 29 21:34:10 2006] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `plesk' does NOT match server name!?
    [Fri Sep 29 21:34:10 2006] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `plesk' does NOT match server name!?
    [Fri Sep 29 21:34:10 2006] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `plesk' does NOT match server name!?
    [Fri Sep 29 21:34:10 2006] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
    [Fri Sep 29 21:34:10 2006] [notice] Digest: done
    [Fri Sep 29 21:34:10 2006] [notice] LDAP: Built with OpenLDAP LDAP SDK
    [Fri Sep 29 21:34:10 2006] [notice] LDAP: SSL support unavailable

    Nothing really important there ...

    Then I tried to remove the domain created ... and then now Plesk is broken ! It gave me this fatal error :

    ERROR: PleskFatalException
    Dashboard preset used by user failed: DashboardPreset: unable to select: no such row in the table

    0: /usr/local/psa/admin/plib/class.PhDomain.php:366
    PhDomain->reset(integer '0', boolean true, boolean false)
    1: /usr/local/psa/admin/plib/class.BsDomain.php:291
    BsDomain->reset(integer '0')
    2: /usr/local/psa/admin/plib/class.BsDomain.php:285
    BsDomain->delete(integer '0')
    3: /usr/local/psa/admin/plib/class.BsDomain.php:526
    mdeleteDomains(array)
    4: /usr/local/psa/admin/plib/class.Manager.php:355
    Manager->removeDomains(array)
    5: /usr/local/psa/admin/htdocs/domains/domains.php3:211

    So I'm pretty sure httpd is not starting because of Plesk unable to create appropriate conf files related to the updated domain list. Now, how I properly delete this broken domain ? I tried to delete a domain not used for a while and everything was fine, but httpd still not working. I guest this error is related to the domain creation while the Plesk packages was updated yesterday. But now I got 47 non-working domains for a while and I don't know what to do ... :( PLEASE HELP ME !!!
     
Loading...