1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

I have error after new installation.

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by cupy, Dec 28, 2006.

  1. cupy

    cupy Guest

    0
     
    I installed new server with Plesk 8.1 On Windows Server 2003 R2.
    You know? what happen? Big bug.
    I can't create new domain, it's error like this:

    Failed domain creation: Unable to update domain data: Unable to
    create
    dumps directory: Execute websrvmng --add-domain "--domain-
    name=test.com" failed: Invalid pointer (COM Error 80004003) at
    addLinkSite(webmail, D:\Inetpub\wwwroot\webmail)
    ---------------------- Debug Info -------------------------------
    0: C:\Program
    Files\SWsoft\Plesk\admin\htdocs\domains\create_domain.php:146


    Plesk Team, pls. resolve it asap.
    I have big problem now. I bought your license but can't use it.

    Thank you.
     
  2. iwebsolutions

    iwebsolutions Guest

    0
     
    We have re-installed plesk due to a number of errors, and have the exact same problem, did you manage to find a way around this? weve been working solidly for 10 hours, and obviously have clients sites down etc, so this is urgent. We have logged a ticket with swsoft, but awaiting a response.
     
  3. sergius

    sergius Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    what ticket number?
     
  4. iwebsolutions

    iwebsolutions Guest

    0
     
    The ticket has been replied to, and the issue dealt with.

    The fix given (which did work)

     
  5. epicweb

    epicweb Guest

    0
     
    I'm having a very similar issue... Do you think this will resolve it?

    Failed domain creation: Unable to update domain data: Unable to create dumps directory: Execute websrvmng --add-domain "--domain-name=domainname.com" failed: Unexpected error
    ---------------------- Debug Info -------------------------------
    0: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\htdocs\domains\create_domain.php:146
     
  6. epicweb

    epicweb Guest

    0
     
    Can anyone help with this issue?

     
  7. epicweb

    epicweb Guest

    0
     
    this fixed my issues - thanks to the person that posted it.
     
Loading...