1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

icons not showing in monthly report emailing

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by ricflair71, Sep 4, 2007.

  1. ricflair71

    ricflair71 Guest

    0
     
    Hi all,

    Upgrade from 8.1.0 to 8.2 went very well for me.

    However I see an issue now each month when the monthly report gets sent owners of each domain I host.. The icons and links in that email are not working.. images are emtpy boxes and it's because the img src tags in the email are only referencing a image with a url that is not a persistant resource. instead of http://www.somedomain.com/images/blah.gif
    it's pointing to /images/blah.gif without providing the fully qualified domain in the url. I've changed nothing that I know of that would cause this. Anyone else notice this when Sept. started?

    Here is a bit of the email source I received in my email client.

    <div class="reportSection"><a name="section_index_domains" id="section_index_domains"></a><a href="#top"><img src="/skins/winxp.new/icons/to_top.gif"border="0"></a><b>Domains</b></div>
    <table class="formFields" cellspacing="0" width="100%"><tr><td class="name">Active domains</td><td>9</td></tr>
    <tr><td class="name">Domains </td><td>9</td></tr>
    <tr><td class="name">Subdomains</td><td>25</td></tr>
    <tr><td class="name">Disk space used by Domains</td><td>21.3 GB</td></tr>
    <tr><td class="name">Traffic</td><td>388 KB/Month</td></tr>
    <tr><td class="name">Mailboxes</td><td>19</td></tr>
    <tr><td class="name">Redirects</td><td>7</td></tr>
    <tr><td class="name">Mail groups</td><td>2</td></tr>
    <tr><td class="name">Autoresponders</td><td>1</td></tr>
    <tr><td class="name">Mailing lists</td><td>0</td></tr>
    <tr><td class="name">Web users</td><td>0</td></tr>
    <tr><td class="name">Databases</td><td>25</td></tr>
    <tr><td class="name">Java applications</td><td>0</td></tr>
    </table>
    <p>Domains</p>
    <table width="100%" cellspacing="0" class="list"><tr><th>S</th><th>H</th><th width="50%">Domain name</th><th width="25%">Creation date</th><th width="25%"><div class="number">Traffic</div></th><th><div class="number">Size</div></th><th><div class="number">Subdom</div></th><th><div class="number">MBoxes</div></th><th><div class="number">Redir.</div></th><th><div class="number">MGroups</div></th><th><div class="number">AResp.</div></th><th><div class="number">MLists</div></th><th><div class="number">WUsers</div></th><th><div class="number">DBases</div></th><th><div class="number">WApps</div></th></tr>
    <tr class="oddrowbg"><td class="icon"><a name="ds" id="ds" onMouseOver="a()" onMouseOut="z();"><img src="/skins/winxp.new/icons/on.gif" width="16" height="16"></a></td><td class="icon"><a name="ht" id="ht" onMouseOver="i()" onMouseOut="z();"><img src="/skins/winxp.new/icons/htype_vrt_hst.gif" width="16" height="16"></a></td><td>adsenseinmotion.com</td><td>April 11, 2007</td><td><div class="number">0 B/Month</div></td><td><div class="number">3.73&nbsp;MB</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td></tr>
    <tr class="evenrowbg"><td class="icon"><a name="ds" id="ds" onMouseOver="a()" onMouseOut="z();"><img src="/skins/winxp.new/icons/on.gif" width="16" height="16"></a></td><td class="icon"><a name="ht" id="ht" onMouseOver="i()" onMouseOut="z();"><img src="/skins/winxp.new/icons/htype_vrt_hst.gif" width="16" height="16"></a></td><td>allmysh-t.com</td><td>April 21, 2005</td><td><div class="number">0 B/Month</div></td><td><div class="number">288&nbsp;MB</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">1</div></td><td><div class="number">1</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">0</div></td><td><div class="number">4</div></td><td><div class="number">0</div></td></tr>
    <tr class="oddrowbg"><td class="icon"><a name="ds" id="ds" onMouseOver="a()" onMouseOut="z();"><img src="/skins/winxp.new/icons/on.gif" width="16" heigh

    Thank you,

    Ron
     
  2. Venia

    Venia Guest

    0
     
    Delete & make new

    Deleting the templates and making new ones solves this issue for me.
     
Loading...