1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Images missing in new plesk 9.0.1 install

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by ep1p, Apr 1, 2009.

  1. ep1p

    ep1p New Pleskian

    22
     
    Joined:
    Aug 28, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I've just installed my first Plesk 9.0.1 install into a (new) virtuozzo container (debian 4). Just updated the templates so all is to date.

    On logging in to the webinterface for the first time I find that some images are missing from the left hand menu:

    https://myplesk:8443/vz/skins/winxp.new/icons/nav_home.gif
    https://myplesk:8443/vz/skins/winxp.new/icons/nav_resellers.gif
    https://myplesk:8443/vz/skins/winxp.new/icons/nav_settings.gif

    these all give 404 yet are in the default skin. Also, any idea why the Vista skin is pointing at those files within the winxp.new skin?

    Also does the skin not change the left hand frame at all? THis seems to stay the same no matter which skin I pick. Tried refreshing the frame manually and logging out / in

    Did they really ship plesk with half the images missing from the menu?! So how do I fix this so I can hand it over to my client...

    john
     
  2. ep1p

    ep1p New Pleskian

    22
     
    Joined:
    Aug 28, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
Loading...