1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

inetd and SWsoft control panels server don't start

Discussion in 'Plesk Expand 2.3 Troubleshooting Issues' started by gael Le Follezou, May 13, 2009.

  1. gael Le Follezou

    gael Le Follezou Guest

    0
     
    Hello,

    I've intalled on a debian etch (with a virtual machine), that worked, but this morning, when I've restarted my virtual machine, inetd and SWsoft control panels server don't start . So I cant use the web interface to manage my server.

    When I try to start with command the deamon, that don't work... Somebody can help me..?


    (I'm french, that explain my poor english, sorry)



    Gaël
     
  2. VIB-host

    VIB-host Guest

    0
     
    I have the exsact same problem, my web interface is all dead....

    Any suggestions?
     
  3. gael Le Follezou

    gael Le Follezou Guest

    0
     
    For me , it's happen after the hard reboot of my xenserver (and my virtual expand was on this server...).
     
  4. gold

    gold Regular Pleskian

    25
    57%
    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Please try to start control panel by command
    Code:
    /etc/init.d/sw-cp-server start
    
    If starting failed look errors in the '/var/log/sw-cp-server/error_log' file.
     
Loading...