1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

installation 7.5.2 hotfix

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by zeki79, Mar 6, 2005.

  1. zeki79

    zeki79 Guest

    0
     
    hi there,
    when i install the 7.5.2 rpm on my suse 9.1 i get this messages:


    dreambox:~/psa7.5.2-hotfix # rpm -Uhv psa-hotfix-7.5.2-suse9.1.build75050204.16.i586.rpm
    Preparing... ########################################### [100%]
    package psa-hotfix-7.5.2-suse9.1.build75050204.16 is already installed


    ...but i dont have installed the hotfix on my system.

    any idea why and how i can install the hotfix on my system?
     
  2. Big D

    Big D Guest

    0
     
    Hello,

    Why do you need to install it if it is already installed?
    Try running 'rpm -q psa'.
    And if you get *build75050204* and not *build75050128* that means that hotfix is installed.
    Anyway, you can reinstall it with 'rpm -Uvh --force' command.
     
  3. zeki79

    zeki79 Guest

    0
     
    hi there,
    here is the output:

    dreambox:~ # rpm -q psa
    psa-7.5.2-suse9.1.build75050128.10
    dreambox:~ #

    it isnt installed the hotfix...
    i have installed it with:

    dreambox:/source/plesk/psa7.5.2-hotfix # rpm -Uvh --force psa-hotfix-7.5.2-suse9.1.build75050204.16.i586.rpm
    Preparing... ########################################### [100%]
    1:psa-hotfix ########################################### [100%]
    dreambox:/source/plesk/psa7.5.2-hotfix # rpm -q psa
    psa-7.5.2-suse9.1.build75050128.10
    dreambox:/source/plesk/psa7.5.2-hotfix #

    ...but when i try a rpm -q psa i get always the 128.10

    when i change the password in horde, i get two entrys in /var/qmail/users/poppasswd

    i seems, that the patch isnt installed.....
     
Loading...