1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

installation probs..

Discussion in 'Sitebuilder 4.0 for Linux' started by Xeonia, Aug 19, 2007.

  1. Xeonia

    Xeonia Guest

    0
     
    I am getting this:

    "Installing the package sitebuilder_module-areamap-4.0.0-all.build07062700.noarch
    [FATAL] Error connecting to MySQL on localhost:3306
    Reason: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
    There were some configuration errors, check logs...."

    and many more like that... what should I do??

    also getting this:

    Fatal error encountered at /usr/local/sitebuilder/utils//SB/Logging.pm line 121
    SB::Logging::Log('SB::Logging=HASH(0x804cc28)', 5, 'Error connecting to MySQL on
    localhost:3306\x{a}Reason: Access de...') called at /usr/local/sitebuilder/utils//SB/Util
    s.pm line 94
    SB::Utils::checkParameters() called at configure line 200
    main::main() called at configure line 287
     
  2. SibProgrammer

    SibProgrammer Regular Pleskian Staff Member

    29
     
    Joined:
    Nov 21, 2004
    Messages:
    342
    Likes Received:
    15
    Is Sitebuilder working (while accessing via web)?
     
  3. Xeonia

    Xeonia Guest

    0
     
    HI,

    First database problem is solved...

    I can access sitebuilder with ip, like http://xx.xxx.xx.xxx/Login
    and then it gets error like:

    "Internal SiteBuilder error.
    File: /usr/local/sitebuilder/include/Zend/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php; Line: 111
    Message: SQLSTATE[42000] [1049] Unknown database 'sitebuilder3'; Code: 0"

    But can't access sitebuilder like: http://sitebuilder.mydomain.com

    I have made an a record for sitebuilder.mydomain.com with ip...

    What should I do....

    Please help soon, that I get this finally to work.... :)
     
  4. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    Try to use 'sb_config' utility for configuration:

    # sb_config --sb_host_ip=<IP> --sb_hostname=<HOST_NAME_FOR_SITEBUILDER> --force_update_wscfg

    Also, try to run just "# sb_config" without any parameters.
    Let me know about the results.
     
Loading...