1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

installed clean plesk 8.1 and name server seem to have problem

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by CBiLL, Jan 27, 2007.

  1. CBiLL

    CBiLL Guest

    0
     
    I have installed a clean Plesk 8.1 on my new server and did a plesk backup on my old server then a plesk restore on the new server but it seem to break the name server becasue I am getting a bind stopped or red button in the Plesk Services for DNS Bind so when I try to start it up I get this error .

    0: /usr/local/psa/admin/plib/common_func.php3:153
    psaerror(string 'Unable to make action: Unable to manage service by dnsmng: dnsmng: Service /etc/init.d/named failed to start')
    1: /usr/local/psa/admin/htdocs/server/restart_services.php:28

    So I logged on and did a service named probe and it says it's started but plesk refuse to acknowledge that the dns is running.


    I have done a dns restore on all the domainname that was restored on the new server and same thing still.


    Can anyone help me out here?

    Thank you
    Bill
     
  2. CBiLL

    CBiLL Guest

    0
     
    I rebooted the new server and that seem to fix it.

    Strange at least it's working now.


    Bill
     
Loading...