1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

it isn't possible to log in

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by Nucles, Dec 10, 2004.

  1. Nucles

    Nucles Guest

    0
     
    hello!
    at first sorry for my bad english. Maybe there are anybody here who understand german or russian? no it isn't? ok...
    I host at 1&1 root server L with Plesk 7.5. My problem is I can't log in to my admin-panel. Support people from 1&1 say's to me they are tested my Plesk und there are no problem with it.
    https://212.227.21.171:8443

    I tested with ps -A all prozesses. But I find nothing what can be associate with Plesk

    PID TTY TIME CMD
    1 ? 00:00:00 init
    2 ? 00:00:00 migration/0
    3 ? 00:00:00 ksoftirqd/0
    4 ? 00:00:00 events/0
    5 ? 00:00:00 khelper
    6 ? 00:00:00 kblockd/0
    7 ? 00:00:00 pdflush
    8 ? 00:00:04 pdflush
    10 ? 00:00:00 aio/0
    9 ? 00:00:00 kswapd0
    11 ? 00:00:00 xfslogd/0
    12 ? 00:00:00 xfsdatad/0
    13 ? 00:00:00 xfsbufd
    14 ? 00:00:00 kseriod
    15 ? 00:00:00 kjournald
    112 ? 00:00:00 xfssyncd
    113 ? 00:00:00 xfssyncd
    114 ? 00:00:00 xfssyncd
    586 ? 00:00:00 dhcpcd
    694 ? 00:00:00 syslogd
    697 ? 00:00:00 klogd
    724 ? 00:00:00 sshd
    902 ? 00:00:00 ntpd
    920 ? 00:00:00 atd
    936 ? 00:00:00 xinetd
    958 ? 00:00:00 named
    973 ? 00:00:00 mysqld_safe
    1007 ? 00:00:00 mysqld
    1036 ? 00:00:02 spamd
    1038 ? 00:00:02 spamd
    1101 ? 00:00:04 httpd2-prefork
    1141 ? 00:00:00 startpar
    1163 ? 00:00:00 cron
    1169 tty1 00:00:00 mingetty
    1170 tty2 00:00:00 mingetty
    1171 tty3 00:00:00 mingetty
    1172 tty4 00:00:00 mingetty
    1173 tty5 00:00:00 mingetty
    1174 tty6 00:00:00 mingetty
    1175 ttyS0 00:00:00 agetty
    10609 ? 00:00:15 sshd
    10612 pts/3 00:00:00 bash
    10634 ? 00:00:05 sftp-server
    11083 pts/3 00:00:00 qmail-send
    11085 pts/3 00:00:00 splogger
    11086 pts/3 00:00:00 qmail-lspawn
    11087 pts/3 00:00:00 qmail-rspawn
    11088 pts/3 00:00:00 qmail-clean
    11106 ? 00:00:00 couriertcpd
    11109 ? 00:00:00 courierlogger
    11116 ? 00:00:00 couriertcpd
    11123 ? 00:00:00 couriertcpd
    11125 ? 00:00:00 courierlogger
    11128 ? 00:00:00 courierlogger
    11133 ? 00:00:00 couriertcpd
    11135 ? 00:00:00 courierlogger
    11291 ? 00:00:00 httpd2-prefork
    11292 ? 00:00:00 httpd2-prefork
    11293 ? 00:00:00 httpd2-prefork
    11294 ? 00:00:00 httpd2-prefork
    11295 ? 00:00:00 httpd2-prefork
    11296 ? 00:00:00 httpd2-prefork
    11308 ? 00:00:00 httpsd
    11312 ? 00:00:00 httpsd
    11313 ? 00:00:00 httpsd
    11314 ? 00:00:00 httpsd
    11315 ? 00:00:00 httpsd
    11316 ? 00:00:00 httpsd
    11324 pts/3 00:00:00 ps

    I have also restarted with psa the Plesk.
    Where is my problem?

    I thank you a lot for any solution

    -------------------------------------------------
    Nucles
     
  2. DeadEye686

    DeadEye686 Guest

    0
     
    Does the admin panel not load for you? It loads fine for me-
     
  3. pills

    pills Guest

    0
     
    Admin panel load perfect
    i thing you have to check your explorer settings.
     
  4. Nucles

    Nucles Guest

    0
     
    I don't know why, but now works Plesk properly...at the same pc and same browser...

    Thank's for help!!!
     
Loading...