1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

"Log in to Domain" malfunctioning

Discussion in 'Plesk Expand 2.3 Troubleshooting Issues' started by Snowmon, Jan 29, 2010.

  1. Snowmon

    Snowmon New Pleskian

    23
     
    Joined:
    Feb 1, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi

    We have 4 servers linked to Expand, 2 being Windows machines.
    On both of them the same thing happens when trying to 'login to domain': nothing.
    It changes the URL to the relevant server but the page just stays blank.

    The URL changes to this-

    https://cp2.snowballeffect.net:8443...m/exp_error.php?errtext=rsession_cant_connect

    https://cp4.snowballeffect.net:8443...m/exp_error.php?errtext=rsession_cant_connect

    It says error in the URL but there's no error on screen, it's just a white page.
    This used to work in the past. If anyone can help with this it would be much appreciated.
    If any additional info is needed please let me know!
     
  2. Zer0eXe

    Zer0eXe New Pleskian

    12
    80%
    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    If you still get this ->> Unable to access the remote service: connecting to remote session failed. Contact your system administrator for support.
    1.Check in "Administrator information" - Allow multiple sessions under administrator's login - check this to allow.
    OR
    2.if you trying to get from expand to plesk server(or from plesk server to Cmailer) and get white screen and in address tab "failure_redirect_url" - uncheck in the same panel "Prevent users from working with the control panel until interface screens are completely loaded" and save it suppose to solve it.
     
Loading...