1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Login issue

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by ChrisO@, Apr 15, 2009.

  1. ChrisO@

    ChrisO@ Guest

    0
     
    I recently set up a test server running Plesk 9.0 (Tial) which I and a couple of colleges tested. When we were happy I set up another server and this time got it licensed. Now anyone running windows xp cannot log in, Vista clients can however log in. When people running XP tries to login it just says "login incorrect". Has anyone seen this before?
     
  2. Server Techs

    Server Techs Guest

    0
     
    Hello,

    Do you want to migrate the database on another server?

    Thanks
     
  3. onsightdata

    onsightdata Regular Pleskian

    25
     
    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Server Techs what does that have to do with a login issue?

    Anyways to backup your database and move it use phpmyadmin which is built into plesk control panel.

    Use export and import.

    Refer to your plesk manual or refer to phpmyadmin documentation online for details how to do that
     
  4. ChrisO@

    ChrisO@ Guest

    0
     
    No, I am trying to login with admin. Logging in from a PC running Vista works, but as soon as I try to log in from a PC running XP, it says "login incorrect".
     
  5. onsightdata

    onsightdata Regular Pleskian

    25
     
    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Do a full browser cleanup then try again

    For IE7 tools - delete browser history - delete all

    Then try again sounds like you maybe have auto complete or something saving passwords that is causing the issue

    For sure its not a plesk issue. I have many clients who use windows xp and never have had this issue. I also checked a xp machine and experience no issues as well.

    If your not using IE what browser are you using?
     
Loading...