1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Looping Login...

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by scubaj, Jun 5, 2004.

  1. scubaj

    scubaj Guest

    0
     
    Okay, here's the background...

    I first had this problem following the installation of Zend (which I'm not sure why it's not installed by default, but anyway...) and what I found to fix the problem was the php.ini file under the windows directory was changed and I guess Plesk did not like the new one. So, i took the backup, modified the last 3 lines to add the Zend thing to it and everything was happy.

    Now, I tried to install mcrypt - which is need for a billing script I use. It too required a modification to php.ini, which I did manually. I was getting cannot file the lib file - okay, back out the changes and everything is happy now - NOPE! I must have modified something else, but I cannot recall what it was, Ihave been thru the php.ini file several times and it all looks correct. But, when I went to https://www.zonegaming.net:8443/login.php3 - it give's me nothing but a constant refresh - and I cannot login at all, infact nothing comes up on the screen..

    I think it's a problem within the php.ini file, but cannot locate it. I cannot locate the orginal php.ini that comes with plesk - SO, any suggestions?

    -Jay
    jay@haegele.ws
     
  2. scubaj

    scubaj Guest

    0
     
    Still a noted issue, but I resolved it by just reinstalling the system on a Windows2003 web server.

    -Jay
     
Loading...