1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Making Logo Transparent

Discussion in 'Sitebuilder 4.0 for Linux' started by Paula Smeltz, May 2, 2009.

  1. Paula Smeltz

    Paula Smeltz Guest

    0
     
    When I upload my logo (as a jpeg or PNG) and it is already transparent it shows up with a white box
    behind it. Do you know how to make that go away?

    Thank you,
    Paula
     
  2. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    As I can see you are using quite old 4.0 version of Parallels Plesk Sitebuilder. Try to upgrade it to latest one and check this situation one more time. You can actually, try the same case on demo site version here: http://www.parallels.com/products/plesk/sitebuilder/demo/ before actual upgrade.
    If there are still problems could you provide image sample which you are trying to use so I could try it myself.
     
  3. Paula Smeltz

    Paula Smeltz Guest

    0
     
    When I go to log in to my sitebuilder it says I have 4.5.

    I have been able to get my logo in transparent.

    Thank you,
    Paula
     
  4. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    Could you please clarify if you still experience this issue or not?
     
  5. Paula Smeltz

    Paula Smeltz Guest

    0
     
    Yes, I have been able to get the logo uploaded and transparent.

    But I still need to know how to make sure I am updated with
    4.5 Sitebuilder and how to update it if I am not.

    Thank you,
    Paula
     
  6. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    To check the exact version you should log into Parallels Plesk Sitebuilder admin CP and go into Server -> License Management section. There you should see "Product version". Latest one is 4.5.0 Hotfix-20090421 (2009042112). If you have version 4.5 but not latest build, you better check Server -> Autoupdate section for any updates.
     
  7. Paula Smeltz

    Paula Smeltz Guest

    0
     
    Sitebuilder Version

    I do have this version:
    4.5.0 Hotfix-20090421 (2009042112)

    Thank you for your help.

    Paula
     
Loading...