1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Migration Problem

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by cmills2000, Sep 2, 2008.

  1. cmills2000

    cmills2000 Guest

    0
     
    Hi,

    I'm having a problem migrating accounts from IIS6.0 to Plesk on Windows. I get to the screen where I am prompted to select the IP to map to, I select the IP, click next, and then the migration process seems to grind to a halt. The following is the tail end of my log:

    5820: Info 02/09/2008 18:23:05.812 : CrossSysAgent::connectToWindowsHost Try connect to (69.90.16.7) as Windows host via Remoting
    5820: Info 02/09/2008 18:23:06.171 : CrossSysAgent::connectToWindowsHost Successfully connected to (69.90.16.7) as Windows host via Remoting
    5820: Debug 02/09/2008 18:23:06.187 : CrossSysAgent::connectToWindowsHost remote migrator core version (1.12.2995.31219)
    5820: Info 02/09/2008 18:23:06.187 : CrossSysAgent::CheckVersion. remoteVersion (1.12.2995.31219), localVersion (1.12.2995.31219)
    5820: Debug 02/09/2008 18:23:06.203 : CrossSysAgent::ConnectToScout finished
    5820: Debug 02/09/2008 18:23:06.203 : MigrMng75::ConnectToScout successfully finished
    5820: Debug 02/09/2008 18:23:06.203 : MigrMng75::ConnectToAgent select agent (platformID={63ABF3F1-DFE5-481b-9B37-1F9EA8515DF7})
    5820: Info 02/09/2008 18:23:06.281 : CrossSysAgent::CheckVersion. remoteVersion (1.0.2995.31250), localVersion (1.0.2995.31250)
    5820: Debug 02/09/2008 18:23:06.312 : MigrMng75::ConnectToAgent initialize agent
    5820: Debug 02/09/2008 18:23:06.375 : MigrMng75::ConnectToAgent successfully finished
    5820: Debug 02/09/2008 18:23:06.375 : Begin prepare Dump
    5820: Debug 02/09/2008 18:28:06.484 : Dump prepared
    5820: Debug 02/09/2008 18:28:06.500 : \/\/\/\/\/\/\/\/Begin SyncLog\/\/\/\/\/\/\/\/
    5820: Debug 02/09/2008 18:09:23.218 : Dump directory ( C:\PMMtemp\migrator backup/2008_09_02_18[1] )
    5820: Debug 02/09/2008 18:09:23.234 : getOSVersion: W2K3
    5820: Debug 02/09/2008 18:09:23.250 : AutoDetectProvider select provider ( IISMigrTool.MetabaseProviders.ADSIProvider.ADSIProvider )
    5820: Debug 02/09/2008 18:13:58.015 : getOSVersion: W2K3
    5820: Debug 02/09/2008 18:13:58.015 : AutoDetectProvider select provider ( IISMigrTool.MetabaseProviders.ADSIProvider.ADSIProvider )
    5820: Debug 02/09/2008 18:13:58.046 : NativeDumpComposer.PrepareDump started
    5820: Warning 02/09/2008 18:14:15.203 : Exception ignored: ( System.Runtime.InteropServices.COMException (0x800CC801): Exception from HRESULT: 0x800CC801. at SSLManager.IMSAdminBase.GetData(IntPtr hMDHandle, String pszMDPath, METADATA_RECORD& pmdrMDData, Int32& pdwMDRequiredDataLen) at SSLManager.SSLManager.getCurrentCertificateHash(String domainId) at SSLManager.SSLManager.GetDomainCertificate(String domainId, String& certificate, String& privateKey) at IISMigrTool.DumpBuilder.DumpComposer75.WebServerWriter.writeCertificate(IISWebServer iisWebServer) ) ( Exception from HRESULT: 0x800CC801. )
    5820: Warning 02/09/2008 18:14:22.125 : Exception ignored: ( System.Runtime.InteropServices.COMException (0x800CC801): Exception from HRESULT: 0x800CC801. at SSLManager.IMSAdminBase.GetData(IntPtr hMDHandle, String pszMDPath, METADATA_RECORD& pmdrMDData, Int32& pdwMDRequiredDataLen) at SSLManager.SSLManager.getCurrentCertificateHash(String domainId) at SSLManager.SSLManager.GetDomainCertificate(String domainId, String& certificate, String& privateKey) at IISMigrTool.DumpBuilder.DumpComposer75.WebServerWriter.writeCertificate(IISWebServer iisWebServer) ) ( Exception from HRESULT: 0x800CC801. )
    5820: Debug 02/09/2008 18:14:23.312 : NativeDumpComposer.PrepareDump finished
    5820: Debug 02/09/2008 18:28:06.500 : /\/\/\/\/\/\/\/\ End SyncLog /\/\/\/\/\/\/\/\
    5820: Debug 02/09/2008 18:28:06.531 : MigrMng75::DownloadFiles begin (hostName=69.90.16.7)
    5820: Debug 02/09/2008 18:28:06.531 : MigrMng75::ConnectToScout begin (hostName=69.90.16.7)
    5820: Debug 02/09/2008 18:28:06.531 : MigrMng75::ConnectToScout successfully finished
    5820: Info 02/09/2008 18:28:06.531 : WNetRemoteFileSystem::WNetRemoteFileSystem try connect to host 69.90.16.7
    5820: Info 02/09/2008 18:28:21.640 : WNetRemoteFileSystem::WNetRemoteFileSystem successfully connected to host 69.90.16.7
    5820: Debug 02/09/2008 18:28:21.640 : Could not initialize status provider for FS (CrossSysAgentSup.WNetRemoteFileSystem)
    5820: Info 02/09/2008 18:28:21.640 : WNetRemoteFileSystem::DownloadDirectory begin (hostName=69.90.16.7, remotePath=C:\PMMtemp\migrator backup/2008_09_02_18[1], localPath=C:\Program Files\SWsoft\Plesk\PMM\Store\Main\NativeDump)


    Any ideas?

    Thanks,

    Courtney
     
  2. Sergey Prohorov

    Sergey Prohorov Basic Pleskian Staff Member

    27
    70%
    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    98
    Likes Received:
    11
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    The part of log looks fine. The warnings do not affect migration process. The last message in logs means that dump was prepared successfully and PMM started dump downloading. In case the sites you are trying to migrate imply a lot of content, the process may take long time. To solve this problem you can also try to migrate sites one by one.
     
  3. cmills2000

    cmills2000 Guest

    0
     
    Actually works, but with less domains

    Hi Sergey,

    I tried lowering the number of domains I did in one go from 10 to 2.

    It seems it works so far, that way. I will try the rest of the domains to see if I have problems.

    Thanks,

    Courtney
     
  4. cmills2000

    cmills2000 Guest

    0
     
    Ok, I am having problems with individual domains. One problem:

    Error: Unable to deploy the migrated objects:
    Unable to run migrmng: Empty error message from utility.

    Here are excerpts from the log:

    284: Debug 03/09/2008 17:44:48.546 : Restore process started. The list of accounts to restore is not found. List of accounts is loaded from the mail backup file.
    284: Error 03/09/2008 17:44:48.640 : CMailRestoreMng::RestoreAccountsMessages ( Could not find a part of the path 'C:\Program Files\SWsoft\Plesk\PMM\Store\Main\PleskDump\MailMigrator\MailMigrator.xml'. )
    284: Debug 03/09/2008 17:44:48.640 : For 1 out of 0 accounts errors occured during restore process.

    And

    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : Following migration report was sent:
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : {
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : mipVersion: pmm8.3
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : sourcePlatform: IIS 6.0
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : sourceOs: Microsoft Windows NT 5.2.3790.0
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : domainsMigrated: 1
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : transferredData: 0
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : migrationTime: 3217
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : sourceIp: x.x.x.7
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : destinationIp: x.x.x.6
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : finishedStep: ScoutDeployed, PlatformSelected, DumpPrepared, DumpRestored
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : success: True
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : destinationPlatform: 8.3.0.1 Windows 2003/2008 20071225.14
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : }
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : Report migration result:
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : {
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : resultCode: 2
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : resultDesc: Bad license key number(s)
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : detailResultCode: 2019
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : }
     
  5. Sergey Prohorov

    Sergey Prohorov Basic Pleskian Staff Member

    27
    70%
    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    98
    Likes Received:
    11
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Hi Courtney

    Does the problem occupy on each domain or only some of them? Could you check was the domain created in Plesk after failed migration? Does the end of the log contain rows like below?
    Debug 03/09/2008 xx:xx:xx : migrmng exits with code 0
    Debug 03/09/2008 xx:xx:xx : Unload domain.

    Thanks
     
  6. cmills2000

    cmills2000 Guest

    0
     
    Hi Sergey,

    Yes... the problem occurs on only some domains. Of the 12 migrations I performed, 3 had this problem.

    Yes... the domains whose migrations have failed are created in Plesk, but they are disabled.

    Yes... the logs have the 0 exit code. Not only at the end, but further up as well:

    Almost the end:

    284: Debug 03/09/2008 17:45:06.593 : Start RestoreDump on 'Restore to Plesk 8.3.1' exit
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : Following migration report was sent:
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : {
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : mipVersion: pmm8.3
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : sourcePlatform: IIS 6.0
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : sourceOs: Microsoft Windows NT 5.2.3790.0
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : domainsMigrated: 1
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : transferredData: 0
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : migrationTime: 3217
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : sourceIp: x.x.x.7
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : destinationIp: x.x.x.6
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : finishedStep: ScoutDeployed, PlatformSelected, DumpPrepared, DumpRestored
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : success: True
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : destinationPlatform: 8.3.0.1 Windows 2003/2008 20071225.14
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : }
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : Report migration result:
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : {
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : resultCode: 2
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : resultDesc: Bad license key number(s)
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : detailResultCode: 2019
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.171 : }
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.187 : MigrMng75::Restore successfully finished
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.218 : Saving result...
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.218 : Console collector deactivated
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.218 : migrmng exits with code 0
    284: Debug 03/09/2008 17:45:19.250 : Unload domain.
    3836: Debug 03/09/2008 17:45:20.343 : Start migrmng execution in --remove-scout mode
    3836: Debug 03/09/2008 17:45:20.343 : arguments: (--remove-scout )

    At the end:

    3836: Debug 03/09/2008 17:45:21.328 : migrmng exits with code 0
    3836: Debug 03/09/2008 17:45:21.328 : Unload domain.

    Regards,

    Courtney
     
  7. cmills2000

    cmills2000 Guest

    0
     
    Ok... problem solved. The migration worked.

    The domains which were inactivated were also inactivated on the source server in IIS. Once I turned them on, the transfer worked fine.

    Thanks for the help.
     
Loading...