1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Opening backup

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by NickV@, May 2, 2007.

  1. NickV@

    NickV@ Basic Pleskian

    23
    23%
    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Hi,

    When opening a .psa backup in Plesk restore and then clicking on "Show backup file info" or "next", I get the following error:

    Unable to find dom_param with m_param = 'log_rotation' and m_val = '6'

    Already tried Plesk reconfigurator with running a check on the psa database.

    Also tested a few other backups, al the same error.

    Does anyone know how to solve this ?
     
  2. NickV@

    NickV@ Basic Pleskian

    23
    23%
    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    And... when opening the backup on another Plesk server, it gives the same error.
     
  3. NickV@

    NickV@ Basic Pleskian

    23
    23%
    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Solved.

    Found in the log_rotation table, from the PSA database, an entry: NULL.
    Removed NULL and filled in a number.

    After that I made a new backup, and now it's opening correct in Plesk Restore.
     
Loading...