1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

PHP Not Functioning for Virt. Hosts

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by curtis, May 4, 2006.

  1. curtis

    curtis Guest

    0
     
    Our Windows Plesk box does not process PHP scripts for client domains. The administrative interface works fine, and so does webmail, but client domains time out with a 'Bad Gateway' error on the simplest of PHP scripts.

    The Plesk box reports its version as 'psa v7.5.6 build20051107.20 on Windows5.2.3790.0', and we have not upgraded PHP. Reconfigurator doesn't seem to help the problem.

    Thanks,
    Curtis
     
  2. curtis

    curtis Guest

    0
     
    Solved. php_curl.dll wasn't loading, and commenting it out of c:\windows\php.ini fixes it. I'll probably grab a fresh copy when I get a chance.

    - Curtis
     
  3. Just4Clicks

    Just4Clicks Guest

    0
     
    I am also running: psa v7.5.6_build20051107.20 os_Windows 5.2.3790.0

    I too get the bad gateway error. But when I commented the dll out of php.ini, I still get the error. Has it ever come up for you again? How did you find out that the dll wasn't loading?
     
  4. curtis

    curtis Guest

    0
     
    This hasn't happened again since. I'm pretty sure that the error was either displayed in 'Event Viewer', or I found it by trying to run a php script from the command line (http://us3.php.net/features.commandline).

    You probably have a different DLL corrupted, or a configuration error preventing php from running I would guess.

    Thanks,
    Curtis
     
Loading...