1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

PHP pages not loading

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by edesignway, Sep 5, 2005.

  1. edesignway

    edesignway Guest

    0
     
    Hello,

    I am running Windows 2003 Web with Plesk 7.5.4.

    PHP pages will not load, it just times out. I tried unisntalling and reinstalling php through the Plesk installer and still no go. Does anyone have any ideas I could try?

    Thanks,
    Tim
     
  2. OlegB

    OlegB Guest

    0
     
    strange problem. I can suggest you to use filemonitor. You can download it from sysinternals.com and filter its logs by php.exe.
     
  3. edesignway

    edesignway Guest

    0
     
    So I decided to remove the current Php directory and unzip 4.3.11 off of PHP's site and this is the following when I run a standard phpinfo test file


    Warning: main(./libraries/grab_globals.lib.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\domain.com\httpdocs\phpinfo.php on line 9

    Fatal error: main(): Failed opening required './libraries/grab_globals.lib.php' (include_path='.;./includes;./pear') in C:\Inetpub\vhosts\domain.com\httpdocs\phpinfo.php on line 9
    Cannot find module (IP-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (IF-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (TCP-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (UDP-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMPv2-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMPv2-SMI): At line 0 in (none) Cannot find module (UCD-SNMP-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (UCD-DEMO-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-TARGET-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-VIEW-BASED-ACM-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-COMMUNITY-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (UCD-DLMOD-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-FRAMEWORK-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-MPD-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-USER-BASED-SM-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-NOTIFICATION-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMPv2-TM): At line 0 in (none)
     
  4. edesignway

    edesignway Guest

    0
     
    Any thoughts? PHP pages are loading and working "correctly" however at the bottom of the page you will find the following,

    Cannot find module (IP-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (IF-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (TCP-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (UDP-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMPv2-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMPv2-SMI): At line 0 in (none) Cannot find module (UCD-SNMP-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (UCD-DEMO-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-TARGET-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-VIEW-BASED-ACM-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-COMMUNITY-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (UCD-DLMOD-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-FRAMEWORK-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-MPD-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-USER-BASED-SM-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMP-NOTIFICATION-MIB): At line 0 in (none) Cannot find module (SNMPv2-TM): At line 0 in (none)
     
Loading...