1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

plesk 7.5.1 installation Problem

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by niranjan_mr, Dec 30, 2004.

  1. niranjan_mr

    niranjan_mr Guest

    0
     
    Dear all

    i have redhat enterprise linux installed and want to install plesk 7.5.1. i have installed all the rpm's required for plesk and while installing base plesk rpm's the followin error is coming. Please help me out ..


    rpm -ivh psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14.i586.rpm
    error: Failed dependencies:
    /usr/local/psa/admin/htdocs/locales/default is needed by psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14
    /usr/local/psa/tmp/psa.key is needed by psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14
    psa-api-cli >= 7.5.1 is needed by psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14
    psa-api-common >= 7.5.1 is needed by psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14
    psa-courier-imap-add is needed by psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14
    psa-key = 7.5 is needed by psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14
    psa-locale-base = 7.5.1 is needed by psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14
    psa-logrotate is needed by psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14
    psa-proftpd-start is needed by psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14
    psa-qmail is needed by psa-7.5.1-rhel3.build75041216.14
     
  2. Cranky

    Cranky Guest

    0
     
    Don't use "ivh" for plesk ... always use 'Uvh'. You need to install all RPM's in the base dir simultaneously like:

    rpm -Uvh psa*rpm

    Try reading the release notes if you get stuck ... you wouldn't have needed to post this if you had bothered to before now.
     
  3. niranjan_mr

    niranjan_mr Guest

    0
     
    Plesk Installaion Problem

    Dear kranky

    Thanks for Giving me the solution. It got installed.
    As you rightly mentioned i should have read the documentation where it was clearly mentioned to Use rpm -Uvh instead of "ivh" .
    Thanks again

    Regards
    Niranjan
     
Loading...