1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Plesk 8.3 html editor (Spaw) bug

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by Petrou Net, Jan 8, 2008.

  1. Petrou Net

    Petrou Net Basic Pleskian

    23
    90%
    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Hello, I might have found a Plesk 8.3 bug. The Plesk html editor (Spaw) doesn’t load any html file for editing at all, (Spaw textbox remains blank) and Internet Explorer 6.0 displays the following error message:
    Line: 1083
    Char: 1
    Error: Object expected
    Code: 0
    URL: https://petrounet.com:8443/spaw/spaw.php?file_name=/httpdocs/index.htm&previous_page=filemanager

    When I use Mozilla Firefox, Spaw loads the file for editing but Spaw is displayed as a plain textbox.

    Specifications of my server:
    Operating System: CentOS 5 32-bit
    Linux Kernel: 2.6.18-53.el5PAE
    PHP Version: 5.2.5
    MySQL Version: 5.0.51
    Plesk Version: psa v8.3.0_build83071218.19 os_CentOS 5

    How can I fix this? Any ideas?
     
  2. gdeakyne

    gdeakyne Guest

    0
     
    I brought this issue up a couple weeks ago, http://forum.swsoft.com/showthread.php?t=50074 I also opened a ticket with support and it's a bug and will be fixed in early February. I have just started using Plesk and had less than a dozen domains, so I just setup new 8.2.1 plesk servers and will wait quite some time to upgrade next time
     
  3. Petrou Net

    Petrou Net Basic Pleskian

    23
    90%
    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    So I suppose it's going to be fixed in Plesk 8.3.1
    Thanks for the reply
     
  4. dash

    dash Regular Pleskian Staff Member

    28
    40%
    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    204
    Likes Received:
    47
    Gentlemen,
    As a workaround you can just remove first line ( <? ?>) from /usr/local/psa/admin/htdocs/spaw/class/script.js.php file.
    The fix will be released with nearest Plesk update.
     
Loading...