1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Plesk not starting sometimes

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by GHoSti, Sep 2, 2006.

  1. GHoSti

    GHoSti Guest

    0
     
    Hi!

    Plesk isn't starting sometimes so I have to do a psa start at the console (maybe resart would be better)...

    In boot.msg I can find this:
    <notice>psa start
    xinetd on
    Starting INET services. (xinetd)done
    named off
    Starting name server BIND cp: `/etc/named.conf' and `/var/lib/named//etc/named.conf' are the same file
    <notice>startproc: execve (/usr/sbin/named) [ /usr/sbin/named -t /var/lib/named -u named ], [ CONSOLE=/dev/console SHELL=/bin/sh TERM=vt102
    PERL5LIB=/usr/local/psa/lib/perl5/site_perl/5.8.6 INIT_VERSION=sysvinit-2.85
    REDIRECT=/dev/ttyS0 COLUMNS=80 PATH=/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin RUNLEVEL=3
    SPLASHCFG= PWD=/ resume=/dev/hda2 LANG=C PREVLEVEL=N LINES=24
    checkAndCopyConfigFilesCalled=yes SHLVL=3 HOME=/
    OPENSSL_CONF=/usr/local/psa/admin/conf/openssl.cnf namedConfChecked=yes
    SPLASH=no splash=silent initializeNamedCalled=yes selinux=0
    _=/sbin/startproc DAEMON=/usr/sbin/named ]
    done
    mysql off
    Starting service MySQLdone
    qmail on
    Starting qmail: <notice>pidofproc: qmail-send 1085
    done
    psa-spamassassin off
    Starting psa-spamassassin service: done
    apache2 off
    <notice>startproc: execve (/usr/sbin/httpd2-prefork) [
    /usr/sbin/httpd2-prefork -f /etc/apache2/httpd.conf -DMAILMAN ], [
    CONSOLE=/dev/console SHELL=/bin/sh TERM=vt102
    PERL5LIB=/usr/local/psa/lib/perl5/site_perl/5.8.6 get_module_list_done=true
    INIT_VERSION=sysvinit-2.85 REDIRECT=/dev/ttyS0 COLUMNS=80
    get_includes_done=true PATH=/usr/local/sbin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin
    RUNLEVEL=3 SPLASHCFG= PWD=/etc/init.d resume=/dev/hda2 LANG=C PREVLEVEL=N
    LINES=24 SHLVL=3 HOME=/ OPENSSL_CONF=/usr/local/psa/admin/conf/openssl.cnf
    SPLASH=no splash=silent selinux=0 _=/sbin/startproc
    DAEMON=/usr/sbin/httpd2-prefork ]
    Processing config directory: /usr/local/psa/admin/conf/httpsd.*.include
    /usr/local/psa/admin/bin/httpsdctl start: httpd started
    Starting Plesk: done
    drwebd off
    Starting drwebd <notice>startproc: execve (/opt/drweb/drwebd) [
    /opt/drweb/drwebd -ini=/etc/drweb/drweb32.ini ], [ CONSOLE=/dev/console
    SHELL=/bin/sh TERM=vt102 PERL5LIB=/usr/local/psa/lib/perl5/site_perl/5.8.6
    INIT_VERSION=sysvinit-2.85 REDIRECT=/dev/ttyS0 COLUMNS=80
    PATH=/usr/local/sbin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin RUNLEVEL=3 SPLASHCFG=
    PWD=/ resume=/dev/hda2 LANG=C PREVLEVEL=N LINES=24 SHLVL=3 HOME=/
    OPENSSL_CONF=/usr/local/psa/admin/conf/openssl.cnf SPLASH=no splash=silent
    selinux=0 _=/sbin/startproc DAEMON=/opt/drweb/drwebd ]
    done
    <notice>'psa start' exits with status 0


    Pls look at the BIND cp: command. Don't know where it's coming from but there is a / too much in it I think... is plesk exiting because of that?

    I've rebooted 3 times and couldn't make plesk to start but only from console now :(

    thx a lot,
    GHoSti
     
  2. GHoSti

    GHoSti Guest

    0
     
    Hi again!

    I could start the server and plesk too. boot.msg ist likely the same as above. The only difference was, that I didn't ping the server to see if it's up. When I ping the server plesk seems not to start at ~2/3 reboots. Dunno why, but I won't ping the server at reboot again :(
     
Loading...