1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Plesk Professional Web Site Editor acting strange

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by Inner Child 77, Sep 2, 2005.

  1. Inner Child 77

    Inner Child 77 Guest

    0
     
    I don't know how many people use this but we do. Now it seems to be acting up after the upgrade but only for a single domin. We have a client that is using a external mail server so I disabled the mail and removed the records from qmail. Now Other domains that are in our complete control seem to still have it working fine but this one domain isn't. I have tried recreated the application several times now and in IE I get a page cannot be found error. But in Firefox the index.php pages loads. Now I don't want to hve to tell this one client that they need to download and use Firefox for this so I am open to suggestions.


    Just as a follow up with Firefox I get the login screen but I can't seem to connect. Now I have also double checked the username and password and they seem to be fine.

    Also cannot connect FTP - will start searching the Forum

    OK Last edit.... I think..... I can connect with the IP but not the domain. Can somebody give me some advice?

    IC
     
  2. Inner Child 77

    Inner Child 77 Guest

    0
     
    OK so I have been trying things and this is what I am finding. I tried restarting bind and that really didn't do anything. But if I put the www infront of the domain I can get to the login page but when I put in the username and password I get a "can't connect error". This leads me to believe that this is a DNS error. James mention something like this in a previous post but that was then end of it so I don't know where to go from here.

    Thanks...

    IC
     
Loading...