1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Plesk & Sitebuilder

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by Aleks, Feb 23, 2006.

  1. Aleks

    Aleks Guest

    0
     
    I installed SiteBuilder for Windows 2.0 and obtained the 1 year free license that SWSoft is giving out... I have Plesk 7.5 Reloaded installed and fully functioning with MS SQL support... My problem is that even though a client can access sitebuilder.<domain>, the Plesk CP grays out the sitebuilder icon as admin or client. What am I doing wrong?

    And why can anyone access sitebuilder.<domain> without authentication?

    Thanks,


    Aleks
     
  2. vekna

    vekna Guest

    0
     
    You should upgrade your Plesk to 7.5.6 version and install latest hotfix.
     
  3. Aleks

    Aleks Guest

    0
     
    Well, now that's the thing: I have a freshly installed 7.5.6 build 051107.20 licensed with de MS SQL Pack and the Auto-Updater does not find any Hotfixes needed. Is it not necessary to open a registry arquive in the Application Vault or something like that?
     
  4. dotnetspecial

    dotnetspecial Guest

    0
     
  5. Aleks

    Aleks Guest

    0
     
    Ow, yes.... for logging sake (so that others may solve the same problem), aplying the mentioned patch did work just fine - I was simply having a hard time aplying the right patch, but since they are few, with a little patience it's up and running -Thanks a lot!
     
  6. Gris@

    Gris@ Guest

    0
     
Loading...