1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Plesk statistics for domain after 8.6 > 9.2 migration

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by mr_c, Dec 8, 2009.

  1. mr_c

    mr_c Guest

    0
     
    I have migrated a domain from Plesk 8.6 on centos 4 to plesk 9.2, Centos 5.4 and everything went without a hitch (whew!) except for the site usage stats. It looks like AWstats is generating correctly, but when the script gets to generating the site usage statistics it dies. When i manually run the statistics script to regenerate, i get errors like:


    any ideas?
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Look at this workaround. Please try it and update this thread with results.
     
  3. mr_c

    mr_c Guest

    0
     
    The new host is actually Centos 5, not 4. I get the following error:

     
  4. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    I have requested this file for CentOS 5 from developers. I will update workaround and this thread with file when I receive it.
     
  5. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    I have updated workaround with statistics for CentOS 5. Please try it and let me know how it goes on.
     
Loading...