1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

Problem with key upload

Discussion in 'Legacy Sitebuilder Software' started by P996, Feb 10, 2005.

  1. P996

    P996 Guest

    0
     
    I just purchased a Sitebuilder license for my Plesk 7.5.2 SuSe 9.1 system but I can't upload the key file. Plesk always indicates an "invalid license key or license" and the upload is not succesful.
    I also tried a manual upload directly to the .key folder but it doesn't seem to work either.

    Could somebody help me? Thanks.
    I'm a complete newbie regarding Plesk and I'm not very good with Linux either, so please have mercy. ;)
     
  2. Cranky

    Cranky Guest

    0
     
    The license is for SiteBuilder, not for Plesk, you can upload via SB interface.
     
  3. P996

    P996 Guest

    0
     
    So how do I get to the SB interface because I can't start SB without the key??? Thanks.
     
  4. Cranky

    Cranky Guest

    0
     
    When you install it there should be a temporary license installed. If not, you can upload the key file via shell and run sh SB.xxxxxxx.key.sh and it will install it.
     
  5. P996

    P996 Guest

    0
     
    I think I'm too dumb to start Sitebuilder.
    I found sitebuilder in /usr/local/sitebuilder but how do I get access to it to start it? Again, I'm a newbie and I think I'm missing something. Thanks again for helping.
     
  6. P996

    P996 Guest

    0
     
    OK, I did it, I installed it...or not. :(
    After the first page (the one I have to enter the language, etc.), I get the following error:

    [11-February-2005 2:57:45] Log of installation process
    [11-February-2005 2:57:45] Create dirs...........
    [11-February-2005 2:57:45] The dir "temp" is created ...Ok
    [11-February-2005 2:57:45] The dir "work" is created ...Ok
    [11-February-2005 2:57:45] The dir "users" is created ...Ok
    [11-February-2005 2:57:45] Create config file..........
    [11-February-2005 2:57:45] Unlink file "/usr/local/sitebuilder/include/config.php" ..... Ok
    [11-February-2005 2:57:45] Process sql-query: CREATE DATABASE sitebuilder
    [11-February-2005 2:57:45] Result:...... Error: (code=)
    [11-February-2005 2:57:45] Error on query >> CREATE DATABASE sitebuilder
    [11-February-2005 2:57:45] Create DataBase "sitebuilder"..... fail
    [11-February-2005 2:57:45] Create tables...........
    [11-February-2005 2:57:45] Process of installation has come to the end with failure. Database tables have not been created... Please, check it...

    I think I just give it up... :confused: :(
     
  7. Cranky

    Cranky Guest

    0
     
    You might be better off emailling support - you get 30 days free install support.
     
Loading...