1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problems after upgrading to 7.5.6

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by texasag, Mar 6, 2006.

  1. texasag

    texasag Guest

    0
     
    After installing 7.5.6 I cannot view webmail (horde) with any of the domains.

    Additionally, none of the statistics packages are working? What's with that?

    Any help with these issues is greatly appreciated. Thanks in advance.
     
  2. OlegB

    OlegB Guest

    0
     
  3. texasag

    texasag Guest

    0
     
    The webmail patches did not seem to work. Please view webmail.priority1solutions.com .

    The website never comes up and it used to.
     
  4. texasag

    texasag Guest

    0
     
    Anybody got any ideas?
     
  5. OlegB

    OlegB Guest

    0
     
    I can suggest your to remove webmail completely and reinstall it.
    1. Remove using Plesk installer: Add/Remove Programs > Pelsk > Change > Modify.
    2. Kill webmail(default) web-ste from within IIS.
    3. Remove "%plesk_vhosts%webmail"
    4. Install webmail using Add/Remove Programs > Pelsk > Change > Modify.

    Apply KB http://kb.swsoft.com/article_155_968_en.html just an case.
    I think it should help.
     
  6. texasag

    texasag Guest

    0
     
    That seemed to work for the most part. However, I am unable to login and there is a strange PHP error at the bottom of the webmail interface. Please take a look at http://webmail.kenjacksondesign.com and advise...

    Thanks so much for your help.

    PS - It appears that IMAP support was not compiled into PHP. I don't know how this changed. How do I fix this?
     
  7. Rubal

    Rubal Guest

    0
     
    Check your php.ini .. You need need to find

    ;extension=php_imap.dll

    and make sure that its enabled.

    extension=php_imap.dll

    Thanks
     
Loading...