1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

psa dead but subsys locked

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by sachin1361, Aug 3, 2007.

  1. sachin1361

    sachin1361 Guest

    0
     
    Can any bdy help me in resolving an issue.

    I had just installed RHEL-5 with Plesk 8.2.I didnt notice any error during installation.but when i run plesk throuogh explorer , default httpd Test page appears.And when i check plesk status by running service psa statusservice psa status command, it displays the message:

    psa dead but subsys locked

    i used these command:

    rm -f /var/lock/psa

    but even then m problem unresolved

    How to resolve it
     
  2. Amin Taheri

    Amin Taheri Golden Pleskian Plesk Certified Professional

    33
     
    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    1
    Location:
    Seattle Area
    if its a fresh install just re-install the RPMs with force
     
  3. sachin1361

    sachin1361 Guest

    0
     
    psa dead

    Its is fresh install.

    how can I force plesk installtion . becoz this is not rpm, ./psa autoinstaller file. I donot know abt that. please help me.

    and one more thing. wheni opened the httpsd_error log file, following was the error message:

    Processing config directory: /usr/local/psa/admin/conf/httpsd.*.include
    [Tue Aug 7 12:21:21 2007] [crit] (98)Address already in use: make_sock: could not bind to port 8443



    i had just install the RHEL-5,

    and then plesk.

    may be this will help u
     
  4. Amin Taheri

    Amin Taheri Golden Pleskian Plesk Certified Professional

    33
     
    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    1
    Location:
    Seattle Area
    They should have the RPMs downloaded to /root/psa I think, although they will be somewhere under the root directory.
     
  5. sachin1361

    sachin1361 Guest

    0
     
    psa dead

    thanks anyway,

    problem solved with other method.when i checked the httpsd_error log file, there was some error related to 8443 confliction/bind problem. so i changed the default plesk port and it started working. Plesk is running on new port but not on default port. Problem is same but i found an alternate.

    I had fresh installed the Linux OS , i donot know how it is conflicting

    Anyway,it is solved

    thanx
     
  6. Amin Taheri

    Amin Taheri Golden Pleskian Plesk Certified Professional

    33
     
    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    1
    Location:
    Seattle Area
    Glad to hear its all solved.

    If your still curious about the ports you can check with netstat and nmap as to what is on the ports if anything.
     
Loading...