1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

psa-spamassassin - Configuration panel disabled

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by cschramm, Apr 28, 2008.

  1. cschramm

    cschramm Guest

    0
     
    Hi!

    I'm having a problem with spamassassin on Plesk 8.3 / Debian Etch 4.0r3.

    Plesk it self is running fine with all the features I need. On the server, i'm seeing that spamd is running properly.
    But in the Plesk webinterface, the spamfilter is disabled, even in service management its greyed out.

    I've already tried to reinstall spamassassin, spamc and psa-spamassassin but that didn't help. Is there any way to enable the configuration?

    Here are the processes I see on the server:
    13581 ? Ss 0:00 /usr/sbin/spamd --username=popuser --daemonize --nouser-config --helper-home-dir=/var/qmail --max-children 5 --create-prefs --virtual-config-dir=/var/qmail/mailnames/%d/%l/.spamassassin --pidfile=/var/run/spamd/spamd_full.pid --socketpath=/tmp/spamd_full.sock
    13583 ? S 0:00 spamd child
    13584 ? S 0:00 spamd child

    I found this in the syslog:
    Apr 28 10:52:33 fizzbikes spamd[4446]: spamd: server killed by SIGTERM, shutting
    down
    Apr 28 10:53:49 fizzbikes spamd[13580]: spamd: already running on /tmp/spamd_ful
    l.sock, exiting
    Apr 28 10:53:49 fizzbikes spamd[13579]: logger: removing stderr method
    Apr 28 10:53:50 fizzbikes spamd[13581]: rules: meta test DIGEST_MULTIPLE has und
    efined dependency 'DCC_CHECK'
    Apr 28 10:53:50 fizzbikes spamd[13581]: spamd: server started on UNIX domain soc
    ket /tmp/spamd_full.sock (running version 3.1.7-deb)
    Apr 28 10:53:50 fizzbikes spamd[13581]: spamd: server pid: 13581
    Apr 28 10:53:50 fizzbikes spamd[13581]: spamd: server successfully spawned child
    process, pid 13583
    Apr 28 10:53:50 fizzbikes spamd[13581]: spamd: server successfully spawned child
    process, pid 13584
    Apr 28 10:53:50 fizzbikes spamd[13581]: prefork: child states: BI
    Apr 28 10:53:50 fizzbikes spamd[13583]: spamd: got connection over /tmp/spamd_fu
    ll.sock
    Apr 28 10:53:50 fizzbikes spamd[13583]: spamd: bad protocol: header error: (clos
    ed before headers) at /usr/sbin/spamd line 1671.
    Apr 28 10:53:50 fizzbikes spamd[13581]: prefork: child states: II

    I assume this is a bug, isn't it?
    Can anyone help?

    Kind regards

    cschramm
     
  2. cschramm

    cschramm Guest

    0
     
    No ideas? No suggestions?
     
  3. cschramm

    cschramm Guest

    0
     
    It seems to be a problem with the license key.
     
Loading...