1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Qmail " TLS_connect_failed "

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by rayc@, Mar 2, 2006.

  1. rayc@

    rayc@ Guest

    0
     
    Hi all

    I do have some queues on my Qmail server.

    /usr/local/psa/var/log/maillog shows, "TLS_connect_failed"

    At first, it delayed and later it failed.

    So I tried with my other email account(gmail) to test their server, and it went through.

    Reinstalling Qmail server won't solve problem.

    Do you have any idea?


    Thanks!
     
  2. Flamenetworks

    Flamenetworks Basic Pleskian

    23
    90%
    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Hi,

    i'm getting the same problem:

    Sep 9 19:26:04 web qmail: 1220981164.589603 delivery 6623: deferral: TLS_connect_failed:_No_such_file_or_directory;_connected_to_131.107.XXX.XXX./
    Sep 9 19:26:27 web qmail: 1220981187.123411 delivery 6624: deferral: TLS_connect_failed:_No_such_file_or_directory;_connected_to_72.249.XXX.XXX./
    Sep 9 19:30:53 web qmail: 1220981453.155498 delivery 6654: deferral: TLS_connect_failed:_No_such_file_or_directory;_connected_to_62.99.XXX.XXX./

    root@web:/var/log# cat /opt/psa/version
    8.6.0 Ubuntu 6.06 86080822.20
    root@web:/var/log#

    Anyone help would be really appreciated!

    Thanks
     
  3. bountin

    bountin Guest

    0
     
    any solution?
     
  4. Flamenetworks

    Flamenetworks Basic Pleskian

    23
    90%
    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
Loading...