1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

restore incomplete

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by sugardaddy, Jun 5, 2007.

  1. sugardaddy

    sugardaddy New Pleskian

    22
    57%
    Joined:
    Mar 15, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    after a successful backup of the whole plesk server and a re-installation, I tried to restore with the commands given in the documentation section.
    But...
    None of the websites, the databases content nor the mailboxes messages were restored.
    Why ?
    My backup seems to be good as the size is coherent.
    Thanks for your help !
     
  2. Somle

    Somle Guest

    0
     
    Did you get any errors?
     
  3. sugardaddy

    sugardaddy New Pleskian

    22
    57%
    Joined:
    Mar 15, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    It told me that there were some errors... but I didn't actually check the logs.
    I'll post the logs next in the day.
     
  4. sugardaddy

    sugardaddy New Pleskian

    22
    57%
    Joined:
    Mar 15, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    whooo the logs file is huge !
    hard to find something.

    I found this for the mailboxes :
    Runtime error during 'untar'. The archive doesn't appear to be a tar type archive.

    another one :
    tError_Exec_CallFailed: Unable to execute the following command:
    Unpack MIME part.
    The probable reason is: Runtime error during 'untar': Premature EOF without final boundary [./backup_mime_extractor_client.cpp:67]

    etc.
     
  5. sugardaddy

    sugardaddy New Pleskian

    22
    57%
    Joined:
    Mar 15, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    hum
    It seems that any question about restoration problems have no answer in these forums.
    But I give you some errors messages !
    ;-)

    Well... your turn.
     
  6. Somle

    Somle Guest

    0
     
    Did you use the same version of Plesk after reinstall?

    I had same problem, but resolved it when I installed the same version of Plesk as the version I created the backup with. Then I upgraded to the latest version of Plesk.
     
  7. sugardaddy

    sugardaddy New Pleskian

    22
    57%
    Joined:
    Mar 15, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    well, my previous install was a 7.5 reloaded updated to 8.1.1
    and I reinstall a 8.0 updated to 8.1.1 before trying to restore
     
  8. Somle

    Somle Guest

    0
     
    Maybe you could try to reinstall Plesk 8.0 , restore the backup and then upgrade to Plesk 8.1.1.
     
  9. Somle

    Somle Guest

    0
     
  10. sugardaddy

    sugardaddy New Pleskian

    22
    57%
    Joined:
    Mar 15, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Ok I tried everything... without success.

    The only solution which give me some hope is the convertion but there's 2 questions :
    - I was in 8.1.1 (upgraded from 7.5.4) : that means the backup was in 8.1 format, no ?
    - There's an error when I try to convert : "Runtime error: Premature EOF without final boundary"

    This is the 3rd day without services for my clients...
     
  11. Somle

    Somle Guest

    0
     
    Ok, dont know what that is. You should try to contact SWsoft support.
     
Loading...