1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

restore of domain from plesk

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by akimeu, Nov 16, 2005.

  1. akimeu

    akimeu Guest

    0
     
    hello group. i am fairly new to plesk, nontheless, i need help. we have loaded 7.5 on a linux box, and have setup an ftp backup schedule for a particular domain. the backup ran successfully, and it ftp'd the files to another server without errors (or so it seems). then, we delete the database and the httpdocs files from the server. now, we have tried to restore the backup, which performed, and here is the email i received:

    START LOGGING: Tue Nov 15 13:22:16
    Attempt to connect to MySQL server ... done
    Checking packages installation ... done
    Processing file with PSA dump: /var/lib/psa/dumps/domainname.com/domainname_2005.10.15_09.30
    Reading and parsing the file containing the saved PSA configuration ...done
    The IP's mapping procedure has been started ...
    Postgres is not installed.
    Checking the PSA system configuration.
    Check site application 'gtchat' package installation ... installed Check site application 'pLog' package installation ... installed Check site application 'TUTOS' package installation ... installed Check site application 'phpDig' package installation ... installed Check site application 'WebCalendar' package installation ... installed Check site application 'WebShopmanager' package installation ... installed Check site application 'b2evolution' package installation ... installed Check site application 'gallery' package installation ... installed Check site application 'Nexellent_SiteBuilder' package installation ... installed Check site application 'phpWiki' package installation ... installed Check site application 'Owl' package installation ... installed Check site application 'phpBook' package installation ... installed Check site application 'phpsurveyor' package installation ... installed Check site application 'WordPress' package installation ... installed Check site application 'Mambo' package installation ... installed Check site application 'osCommerce' package installation ... installed Check site application 'phpMoney' package installation ... installed Check site application 'CSLH' package installation ... installed Check site application 'UebiMiau' package installation ... installed Check site application 'AdvancedPoll' package installation ... installed Check site application 'Tellme' package installation ... installed Check site application 'phpAds' package installation ... installed Check site application 'AutoIndex' package installation ... installed Check site application 'phpBB' package installation ... installed Check site application 'typo' package installation ... installed Check site application 'phpBugTracker' package installation ... installed Check site application 'DocFAQ' package installation ... installed Check site application 'openbiblio' package installation ... installed Check site application 'phpMyFamily' package installation ... installed Check site application 'xrms' package installation ... installed Check site application 'PostNuke' package installation ... installed Check site application 'bbclone' package installation ... installed Check the domain: 'domainname.com' [1/1] Check the mysql database 'Mambo116595862'
    Check the mysql database user 'user116595862'
    Check the hosting for domain 'domainname.com'
    'domainco' user was found in the system
    Check the site application 'Mambo' for domain 'domainname.com'
    Site application 'Mambo' is already installed for domain 'domainname.com'
    Hosting content and all site applications for doman 'domainname.com' will not be restored because site application collision detected Check the mailname 'info'
    Check key limits ... done
    The content restoration from backup archive is in process ...
    Restoring crontab for system user 'domainco' ... done Restoring directory: /var/qmail/mailnames/domainname.com/info/ ... done
    Checking and fixing all restored data.
    Check and fix the domain: 'domainname.com' [1/1] Check and fix the mysql database 'Mambo116595862'
    Database %s restoration is skipped.
    Mambo116595862Check and fix the hosting for domain 'domainname.com'
    Check and fix the site application 'Mambo' for domain 'domainname.com'
    Site application restoration is skipped
    Check and fix the mailname 'info'
    Single domain restoration is successfully completed

    -- so everything seems to have worked properly, but no files have been restored. what am i missing? many thanks!
     
  2. ShadowMan@

    ShadowMan@ Guest

    0
     
    Looks like the PSA database is detecting that the Mambo app is still installed for the domain (kept in a different table, i think it's 'siteapps') and since it errs on the side of caution, it is not restoring the domain's docroot folders/files just in case you have specified something wrong.
     
Loading...