1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Runtime error when backing up some domains

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by Matthew James, Jan 29, 2010.

  1. Matthew James

    Matthew James Basic Pleskian

    21
    73%
    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Hi everyone,

    Hope you can help here as I've been unable to find a solution so far.

    When I backup certain domains, I get the following error:

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <execution-result status="error">
    <object name="domain.dom" type="domain">
    <message severity="error" code="msgtext">Runtime error: Unable to create dump: Can't use an undefined value as a HASH reference
    </message>
    </object>
    </execution-result>

    I think this is also stopping the main server backup from completing.

    Does anybody know how I can fix this? It started yesterday when I added some new domains.

    Thanks
     
  2. Matthew James

    Matthew James Basic Pleskian

    21
    73%
    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    This was solved in the end, it looked to be caused by an incorrectly formatted email address for one of the domains.
     
Loading...