1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

Resolved Site only showing plesk default page

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by tonyolm, Dec 11, 2005.

  1. tonyolm

    tonyolm Basic Pleskian

    23
    57%
    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    We are a little lost over here.

    We have one website which only shows the plesk default page. Was fine a few days ago and someone noticed the plesk default page. There's a correct index page and all the regualr stuff.

    The domain has it's own dedicated IP which when you type that in the plesk default page comes up versus the site that was. Even the plesk preview button in the control panel shows the plesk default page.

    All the other sites on the server are just fine and the server has been humming along for years..

    what can we be missing here?


    The site was working just fine

     
  2. jlschwab

    jlschwab Guest

    0
     
    I have seen this happen occasionally. Usually all that is needed to solve this problem isd just a simple restart of the apache http daemon.

    On, Linux Systems: (RedHat)

    # service httpd stop
    # service httpd start

    If this doesn't solve the issues, you can also try:

    # /usr/local/psa/admin/sbin/websrvmng -a

    This will force plesk to redo the httpd.include (apache configs as well).

    So try both solutions, if you still have problems, feel free to contact me directly.

    Hope this helps!
     
    Dukemaster likes this.
  3. tonyolm

    tonyolm Basic Pleskian

    23
    57%
    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Thank you for your response.

    Did those things before hand. Even went to the very extreme of rebooting the server in the wee hours of the morning to see if it made a difference. It didn't.

    Now a few hours later the site is coming up proper. The very same website had this issue a week ago and then went away.

    Really odd..
     
  4. Bailx

    Bailx Guest

    0
     
    i did both of those things, and have reinstalled plesk 3 times now... with no luck. running on suse 9.3, 64-bit.
     
  5. jlschwab

    jlschwab Guest

    0
     
    Hmm... there's a few things it could be.

    PM me for contact information. We can take it from there.
     
  6. tonyolm

    tonyolm Basic Pleskian

    23
    57%
    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    We just moved the site to a different server and the issue hasn't happened since. Really odd though. I'm not using the same IP that we assigned before hand though
     
  7. lvalics

    lvalics Silver Pleskian Plesk Guru

    36
    43%
    Joined:
    Jun 20, 2003
    Messages:
    962
    Likes Received:
    31
    Location:
    Romania
    Check DNS, maybe your domain is registered to one IP on DNS and on another IP on Server settings. Could be a problem.
     
    Dukemaster likes this.
  8. Bailx

    Bailx Guest

    0
     
    actually i guess plesk just doesn't like being behind a router... even though i had the DMZ open...

    connected it directly to the dsl line and it works...

    i assume when i co-locate i won't have internal ip's like a router would, i'll just get one, external ip. right?

    thanks for posting... i appreciate the response.
     
  9. SLayraCkEr

    SLayraCkEr Guest

    0
     
    Problem is this,
    plesk doesn't read vhost's httpd.include file..

    i am moving var/www/vhosts/domain.com/conf/httpd.include file to etc/httpd/conf/myown (i created folder named myown) and edit httpd.conf file..

    i am changing include path and restart apache.. after this process server works perfect..
     
  10. mossiso

    mossiso Guest

    0
     

    THANK YOU!!!!!!

    I tried to update using the control panel from 7.5.3 to 7.5.4. It messed things up royally. I had to create a missing table, and many other things. I've been looking at how to fix the DNS issue for over 5 hours! The websrvmng did the trick!
     
    Dukemaster likes this.
  11. jlschwab

    jlschwab Guest

    0
     
    No problem! Glad to help! ;)
     
  12. fire692

    fire692 Guest

    0
     
    Halelujah jlschwab !!!

    I lost four hours going back and forth with my hosting provider this morning and you nailed the solution for us.

    (# /usr/local/psa/admin/sbin/websrvmng -a)
     
  13. jlschwab

    jlschwab Guest

    0
     
    Awesome!

    Glad I was able to help! ;). If you ever need anything plesk related, feel free to contact me any time 24/7! ;)
     
  14. Charles Cooke

    Charles Cooke Guest

    0
     
    jlschwab wrote:
    This saved my life, too. I have been having this happen on and off for a while and have been at a loss as to what to do when it occurred. Previously, I've just waited it out.

    I thought I'd just point out that the service is differently named on my Linux system (I'm not sure if this is because this thread is a little older, or because I'm running Ubuntu), so you'll need to use:

    /usr/local/psa/admin/sbin/httpdmng -a

    Thanks jlschwab!

    Charles
     
  15. jlschwab

    jlschwab Guest

    0
     
    Thanks for the update, maybe you are running Plesk 10?

    I still show the command as the original one on my Plesk 9 installs.

    Glad I was able to help as well!
     
  16. Charles Cooke

    Charles Cooke Guest

    0
     
    Yes, I'm running Plesk 10.1.1. That must be it.

    Just for reference, in case another amateur like me stumbles desperately across this post, in Plesk 10.1.1 if you type:

    then the system warns you that it has changed, saying:

    Thanks again. What would we do without fora and people like you?! :)

    Charles
     
  17. Nicktendo

    Nicktendo Guest

    0
     
    Hi guys,

    Thanks for the above help - it worked, but only on a couple of manual domains until I tried to run --reconfigure-all, which failed (tried to be lazy, failed, d'oh!)

    Now when I try and do --reconfigure-domain I get the following:

    Is there any way around this so I can get my remaining websites back up and running?
     
  18. lvalics

    lvalics Silver Pleskian Plesk Guru

    36
    43%
    Joined:
    Jun 20, 2003
    Messages:
    962
    Likes Received:
    31
    Location:
    Romania
    I got this several times with migrated domains and usually suspended.
    The solution to go in PSA database. domains table and try to get that domain name ID.
    Then move that domain to an another client and delete or remove back, this fix it usually.
     
  19. Nicktendo

    Nicktendo Guest

    0
     
    Thanks for the reply Ivalics. Unfortunately I'm having to do all of this via SSH as my Plesk panel isn't loading (getting the error: This Panel instance is installed in a PVC Container. The current Container offline management settings make the Panel unavailable.)

    Would you mind describing the steps and commands I'd have to use to achieve this? Thanks again.
     
  20. Alan JACKSON687327

    Alan JACKSON687327 New Pleskian

    1
     
    Joined:
    Sep 6, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    UK
    Hello, you seem like a knoledgeable and helpful person - maybee you could answer what I am sure is a silly question from an inexperienced newcomer. I have a new VPS wit 123-REG and pleask Onyx. I have uploaded four sites and all of them display the Pleask default page insted of the site I put there.
    I have checked (and had 123-Reg check) and they are OK. if I preview from within Pleask they work. I know I am doing something silly - or not doing something I should. Can you offer me any help? Many thanks
     
Loading...