1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Site Statistics, Start date : Today :(

Discussion in 'Sitebuilder 4.2 for Linux' started by Dupont, Sep 22, 2008.

  1. Dupont

    Dupont Guest

    0
     
    Hello,

    The site statistics page always displays hits since "today" :( That is to say, at the moment I'm writing, it says :

    Start date :
    September 22, 2008

    It's the same for all sites of my installation : "September 22, 2008"... and tomorrow, it will display "September
    23, 2008"...

    Is it possible to display stats since the creation date of the site, or something like that ?

    Besides, I get a javascript error on the statistics page (syntax error) :

    pagedList = new PagedList('/Admin/Site/Statistics/Reports', );

    ---

    Product version : 4.2.0
     
  2. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    I have checked this situation on 4.2.0 installation and it looks good. Start date is shown as date of site creation. Also, I did not meet any java script errors. Could you provide here the screen shots with these issues?
    Also, I can suggest you to upgrade Sitebuilder at least to 4.2.3 version but better to latest 4.5.0 one. All instructions for upgrade you can find from documentation here: http://www.parallels.com/en/sitebuilder/docs
     
  3. Dupont

    Dupont Guest

    0
     
    thanks for the answer. here are the screenshots :

    site statistics :

    [​IMG]

    javascript error :

    [​IMG]
     
  4. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    It looks like there was such an issue in previous Sitebuilder version 4.2.0. I have found some patched files which you could try to apply on your server.
    In the attachment you can find patched_files.zip file which includes following files:

    include\Modules\Statistics\Attendance.php
    include\Modules\Statistics\Attendance\Broker.php
    include\SB\Views\Admin\Site\Statistics\Reports.php
    resources\modules\include\Modules\Statistics\Attendance\Broker.php

    Before applying these patched files make a copy of existing ones, just in case.

    After files are applied, you should re-publish the entire site and check this situation one more time.

    You can also upgrade to more newer version 4.2.3 or better 4.5 where this situation already resolved.
     

    Attached Files:

  5. Dupont

    Dupont Guest

    0
     
    thanks very much
     
Loading...