1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

Sitebuilder 1.1. Error: The system cannot find the path specified

Discussion in 'Legacy Sitebuilder Software' started by porkpie, Jun 16, 2005.

  1. porkpie

    porkpie Guest

    0
     
    Hi,

    I have Sitebuilder V1.1 on Windows Server 2003 stand alone (no Plesk).

    I'm getting an error when trying to log in, as a user, to use Sitebuilder and do a test upload:

    Error: 'The system cannot find the path specified'.

    Error Page URL: http://0.0.0.0.0/wizard/index.php?_c_u_i_d_=cd332e7e1728cc0d62d839e0cd36314929682

    I ran a Filemon and have included this snippet for the parts of Sitebuilder that where not found.

    >>>>>>>>>

    14:02:05 cmd.exe:136 OPEN D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\GnuPg\gpg.exe.Manifest NOT FOUND Options: Open Access: All
    14:02:05 cmd.exe:136 OPEN D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\GnuPg\gpg.exe.Manifest NOT FOUND Options: Open Access: All
    14:02:05 gpg.exe:228 QUERY INFORMATION D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\GnuPg\gpg.exe.Local NOT FOUND Attributes: Error
    14:02:05 gpg.exe:228 QUERY INFORMATION D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\GnuPg\crtdll.dll NOT FOUND Attributes: Error
    14:02:05 gpg.exe:228 QUERY INFORMATION D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\GnuPg\WSOCK32.DLL NOT FOUND Attributes: Error
    14:02:05 gpg.exe:228 QUERY INFORMATION D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\GnuPg\WS2_32.dll NOT FOUND Attributes: Error
    14:02:05 gpg.exe:228 QUERY INFORMATION D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\GnuPg\WS2HELP.dll NOT FOUND Attributes: Error
    14:02:05 gpg.exe:228 QUERY INFORMATION D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\.keys\gpg.conf NOT FOUND Attributes: Error
    14:02:05 gpg.exe:228 OPEN D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\.keys\options NOT FOUND Options: Open Access: All
    14:02:05 gpg.exe:228 OPEN D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\.keys\options NOT FOUND Options: Open Access: All
    14:02:05 gpg.exe:228 OPEN D:\inetpub\wwwroot\sitebuilder\.keys\pubring.gpg NOT FOUND Options: Open Access: All

    <<<<<<<<<<

    Everything else seems to work OK, Admin and Demo. This is driving me crazy!! :eek: Please help.


    Regards
     
  2. porkpie

    porkpie Guest

    0
     
    I have also used the Sitebuilder installer to repair the installation. I still get the error. :mad:
     
  3. porkpie

    porkpie Guest

    0
     
    I anyone out there :confused:
     
  4. porkpie

    porkpie Guest

    0
     
    I'm about to give up with Sitebuilder and use Site Galore.

    :mad: :( :confused: :mad: :rolleyes: :mad:
     
  5. porkpie

    porkpie Guest

    0
     
    Sorted out Error: 'The system cannot find the path specified'. SWSoft sent me a patch!!

    And publishing? ...Oh boy, dumb dumb dumb.... turned on 'Allow publishing sites' button in General section this time :eek: Hey, I thought this was for the demo area, it should be made more clear.. :rolleyes: :D
     
  6. Danil Fomichev

    Danil Fomichev Guest

    0
     
    This problem is caused by many reasons. Please check path to GnuPG in the General section. Perhaps this path is incorrect.

    gpg.exe is located in the <sitebuilder_work_directory>/GnuPG

    In addition please check paths which is defined in <sitebuilder_work_directory>/include/config.php
     
Loading...